Pretty Girls & Grey Sweaters

Litt Swag & Flere Datoer


Fikk en liten pakke med swag fra Junkyard. Ingenting er som friske Nike Air Force Ones, en deilig grå genser fra Nudie Jeans og et par solbriller fra Ray Ban.


Dessuten har det kommet et par ekstra datoer på turnélista!!

Lør 21. April - Bø i Telemark - Kroa i Bø

Tor 26. April - Bodø - Bodø Spektrum (fri aldersgrense!!)
Tor 26. April - Bodø - Avenue

GoodGuys4Life,

Lido

 

Album & Terningkast

Mine damer og herrer. ENDELIG.
Her er "Pretty Girls & Grey Sweaters".

Kjøp albumet på iTunes HER!!

Kjøp albumet på Platekompaniet HER!!

Kjøp albumet PÅ VINYL her!!!

Hør albumet på Spotify HER!!

Hør albumet på WiMP HER!!Så grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe særlig, er at det har skjedd så utrolig mye gøy.
Her er et lite sammendrag:

"En av de mest spennende produksjonene norsk musikk har levert på lenge. (...) Grenseløs, lekende og uanfektet forsyner han seg av alle elementer den musikalske verden har å by på og pakker dem sammen i en sjeldent solid gjennomført skive."
Terningkast 6. 
- Aftenposten (les hele anmeldelsen her)

"LidoLido debuterer med et ufattelig vellydende og sofistikert stykke pop." 
Terningkast 5.
- VG

"Pretty Girls & Grey Sweaters er som en av Brødrene Dahls spektralsteiner: lysende, fargerik og med en tendens til å ta deg med til uforutsette steder."
Terningkast 5.
- Dagbladet (les hele anmeldelsen her)

"Sensasjonell debut"
Terningkast 5.
- BA (les hele anmeldelsen her)

"Det er ikke mye grått over denne utgivelsen. (...) På slutten nærmest eksploderer CD-spilleren, med den ene fengende låten etter den andre.
Terningkast 5.
- Haugesunds Avis (les hele anmeldelsen her)

I tillegg har jeg vært innom en haug radiostasjoner og slått av hyggelige prater.
I kveld 18:00 spiller jeg en av mine norske favorittlåter på P1. (hint: Haugesund<3)
 
Se NRK-reportasje her!
Og albumet gikk jammen meg rett til topps på iTunes-albumliste!!


 

Og dessuten har Twitter eksplodert.

Jeg er helt overveldet over den fantastiske mottagelsen dette albumet har fått. Tusen takk til alle som har giddet å legge igjen kommentarer, twitre til meg og delt albumet videre. Og ikke minst en enorm takk til alle som har kjøpt albumet. Det betyr enormt mye for meg at jeg har så fantastisk kul fans i 2012 at de faktisk gidder å kjøpe musikk. Dere er aller best!
Om du enda ikke har sjekket ut albumet, setter jeg veldig pris på om du gir det en lytt. Etter det jeg har hørt, skal det visst være verdt det...

Neste uke kommer det LidoLido-merch på www.junkyard.no, så hold deg oppdatert her på bloggen, hvor det også blir konkurranser og utdeling av fete premier.

Hva synes du om albumet?

 

GoodGuys4Life,

Lido

<3

Chop It Up (behind the scenes bilder)Som du helt sikkert har fått med deg, la jeg ut en musikkvideo i går (har du ikke sett den?! SE HER!!) og den har fått utrolig mye bra feedback allerede. Alle bildene er tatt av karen som filma musikkvideoen; akaM1k3! Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra innspillingen her:

I workmode dagen før innspilling sammen med M1K3 og planlegger ruten til musikkvideoen.

 Jepp, slik så planen ut...

 Vi ble sultne, så vi tok en liten handletur. Oh, og så kunne vi bruke det i videoen da...

 Plates of ambition.

Du vet ordtaket; mange kokker, mye god stemning.

Alt i musikkvideoen ble tatt opp LIVE, så alt du hører av trommelyder er det faktisk trommisene som lager. Fikk gjort et par intervjuer mens tromme-gutta spiste pizza. #nobreaksBra gutter. (Whattup, Skeisvang VGS) It's a WRAP!! 

Og her har dere det ferdige resultatet:


 

GoodGuys4Life,

Lido 

Pretty Girls & Grey Sweaters (cover & tracklist)

Mine damer og herrer ... *trommevirvel* ...

TRACKLIST:

01. Melody (intro)
02. Comfortable
03. Turn Up The Life - feat. Timbuktu & Yosef
04. Different
05. Hey Girl
06. Numbers
07. Hold My Hand - feat. Elise Luhr
08. Chop It Up
09. All This Time - feat. Proviant Audio
10. Nightplane - feat. Ole Edvard Antonsen
11. I'm Not A Rapper
12. Fake ID - Little Steven Edit (Bonus track)
13. Different part II - feat. Bernhoft

Du kan nå forhåndsbestille albumet på Platekompaniet ved å trykke her!!

GoodGuys4Life,

Lido 

Albumtittel & Albumtanker

Ok, nå er det på tide at jeg forteller litt om albumet. Jeg har nå gått rundt i cirka en måned og hørt på det ferdige albumet mitt . Og jeg er superstolt. Jeg både gleder meg og gruer meg til det havner ute i det store markedet og må klare seg selv, men jeg har tro på at musikken vil snakke for seg selv, om den får sjansen til å gjøre det.

Så hvorfor gi et helt album en sjanse? Slik dagens marked fungerer (som musikkbransjen dessverre må føye seg etter), baseres alt på singler og enkeltlåter. Plateselskapene forutser at om ikke mange år, finnes ikke konseptet ?album? i populærmusikk lengre. Den vanlige oppfattelsen er at min generasjon hører veldig lite på album lengre, nå som man raskt kan sile ut radio-låtene og sine favoritter, og kjøpe dem som enkeltlåter på iTunes, eller sortere Spotify etter ?popularity? og slippe å skip?e gjennom masse låter som etter hvert kanskje ville vokst på en?

En ting dere like gjerne kan lære om meg, er at det som kommer er aldri det dere forventer. For eksempel, ligner ikke neste singel på Different på noen måte, noe som er helt bevisst. Mange artister prøver ut en masse forskjellig til de finner noe som funker og bruker nøyaktig samme oppskriften på 10 låter som de smeller sammen til et album. Lei av slike album? Jeg må innrømme jeg er det.
På albumet mitt ligner omtrent ingen låter på hverandre i det hele tatt, noe jeg tipper kritikerne vil rynke på nesa over. Men album må da ikke være kjedelige for å være bra?
Hver låt har sitt eget uttrykk, sin egen historie, sin egen personlighet. Som du sikkert kan tenke deg, er albumet derfor veldig variert. Fra såre ballader til harde hiphoplåter til catchy poplåter, alt bundet sammen i en melodiøs og sjelfull pakke. De albumene som lages på samlebånd, tror jeg er grunnen til folk ikke gidder å sjekke ut album lenger. Dette albumet er ikke ?safe? på noen måte, noe som er mye av grunnen til jeg er litt nervøs. Men også mye av det jeg tror vil gjøre albumet interessant.

Grunnen til at musikken min er så variert, er at jeg kanskje har et litt annet syn på musikk enn andre artister, hvor musikken presenterer artisten. Jeg er et av de tilfellene hvor artisten presenterer musikken. Jeg skriver musikk fordi jeg føler jeg skylder musikken det. Av en eller annen grunn er jeg så heldig at det dukker opp melodier, idéer og låter i hodet mitt, så jeg skylder dem å virkeliggjøre dem. Så da er det vanskelig å styre musikken i en bestemt retning. Jeg gjør ikke dette for meg eller deg; jeg lager musikken for musikken.
Jeg er ikke så viktig. Musikken min er.

Gjestene på albumet er like uforutsigbare som albumet selv, men reflekterer den bredden musikken min har og er noen av mine absolutte favoritter i den musikalske verden. Hvem gjestene er, vil jeg ikke avsløre enda, så dere får leve i spenningen litt til... Men de er helt rå!

Så om det er et album du faktisk bør høre gjennom, så er det dette. Du vil danse, le, gråte og tenke. Jeg bretter virkelig ut sjelen min og livet mitt på dette albumet. Skjult i metaforer og ordspill, ligger hele sannheten. Jeg har tro på at generasjonen min fortsatt setter pris på god musikk og ikke tenker så enkelt som bransjefolk tror, så hjelp meg med å bevise det når albumet kommer! And now?

 Albumet heter:


Pretty Girls & Grey Sweaters


Forresten: Jeg skal spille på Lydverket (NRK1) 24 november, sammen med noen veeeldig hyggelige venner.... Det bør du få med deg! Bare se hvor hyggelig det var forrige gang jeg var der:


Ny singel kommer om et par uker? Følg med på bloggen for mer info om når albumet slippes.

GoodGuys4Life,

Lido 

LidoLido

19, Tysvær

Pretty Girls & Grey Sweaters

Kategorier

hits