desember 2011

GoodGuyDay ep. 2

Da er det fredag igjen og duket for GoodGuyDay episode 2.
Hver fredag helt frem til debutalbumet mitt "Pretty Girls & Grey Sweaters" kommer ut, kommer jeg til å slippe helt nytt eksklusivt materiale GRATIS på nettet.
Én av de mange utrolig talentfulle artistene jeg har hatt gleden av å jobbe med de siste årene, er Chris Lee. Dagens GoodGuyDay-godbit er en remix av hans fantastiske "Angels". 

Jeg og Chris har lagd minst 15 låtskisser sammen og mye av det vil du nok få høre fremover på diverse steder. Det første jeg gjorde da hans fantastiske andre album "LoveGhost" var i butikken, var å be om å få remixe min absolutte favorittlåt på plata. Dagens episode er altså resultatet. Her henter jeg flytende og filosofiske Chris Lee (hva handler egentlig den låta om?!) ned på jorda og forteller historien om to engler som har vært innom livet mitt, som begge måtte fly på to forskjellige måter... 

Låta er også første smakebit fra "Apple-products & Water". Dette er en gratis mixtape som jeg kommer til å gi ut i løpet av 2012 hvor jeg "reworker" (en blanding av tolke/remixe/covre) en haug av mine favorittlåter og gjør dem til mine egne. Watch out!

Last ned "Angels (remix) feat. Chris Lee" helt GRATIS her!!


Hva syns du om låta?


SUPERBONUS:
Her er live-video fra når vi gjorde Angels på Pulling Strings for et år siden!
Pulling Strings var et prosjekt jeg gjorde sammen med Harald Hårfagre Kammerorkester i Haugesund, hvor vi baserte en hel konsert, fullstendig arrangert av meg (les: noter.....), på strykerorkester og DJ. Det var fullstendig magisk. Må absolutt gjøres igjen.


Ville du gått på denne konserten?

GoodGuys4Life,

Lido

GoodGuyDay ep. 1

Mine damer og herrer; her er premieren og første episode av GoodGuyDay.
Hver fredag helt frem til debutalbumet mitt "Pretty Girls & Grey Sweaters" kommer ut, kommer jeg til å slippe helt nytt eksklusivt materiale GRATIS på nettet.
For ikke lenge siden gikk NRK ut med at "Different" var den mest spilte låta på P3 i 2011 (uansett nasjonalitet) og at A-Lee's "The One" var mest spilte på NRK mp3. I første episode av GoodGuyDay får du høre oss forene kreftene for første gang i en helt ny remix av Different.

Jeg og A-Lee har kjent hverandre lenge og snakket om å gjøre et samarbeid like lenge. Denne remixen var noe vi satte i gang med like etter utgivelsen av Different og var tiltenkt en remix-vinyl som ble gitt ut i etterkant. Grunnet for lite plass, ble remixen skrinlagt og vi fant ingen passende arena å gi den ut på. Det var heller ikke planen å ha den med i GoodGuyDay, men da det viste seg at vi var de to mest spilte artistene på P3 og MP3, måtte vi jo gjøre den. Låta er en litt anderledes housete remix, med et helt nytt refreng og gjestevers fra A-Lee. 

Last ned "Different (remix) feat. A-Lee" gratis her!! 

GoodGuys4Life,

Lido 

Hva er GoodGuyDay?


Mine damer og herrer; i morgen (fredag) setter vi i gang med et konsept som heter GoodGuyDay.
Ryktene har gått en stund, men nå begynner morroa altså. Så hva er GoodGuyDay?
Hver fredag helt frem til debutalbumet mitt "Pretty Girls & Grey Sweaters" kommer ut, kommer jeg til å slippe helt nytt eksklusivt materiale GRATIS på nettet (les: her på bloggen). Med andre ord; minst én GRATIS ny låt som du ALDRI har hørt før, HVER fredag!

Konseptet er inspirert av Kanye West's "G.O.O.D. Friday" (hehe.) og gjøres blant annet i samarbeid med 730.no, som legger ut hver episode på samme måte som de blir lagt ut her på bloggen, og Junkyard.no, som står for konkurranser som vil dukke opp underveis i serien. 

Noen av låtene er låter som var tiltenkt "Pretty Girls & Grey Sweaters", men som ikke ble med. Noen er remixer av låter som du kanskje har hørt før, men i en helt ny drakt og med nye artister. Noen låter er smakebiter fra andre prosjekter som vil komme utover våren og sommeren. Dessuten så kommer vi til å slippe et par musikkvideoer i løpet av serien(!!) og masse kult bonusmateriale. Med andre ord; du vil virkelig ikke gå glipp av en eneste episode!

GoodGuys4Life,

Lido 

Vinnere av Junkyard x LidoLido II konkurranse!Selv etter hintene, var visst spørsmålene litt vanskelige, men nå er vinnerne trukket!

De riktige svarene var:

1. Favorittdyr: Skillpadde
2. Favorittdrikk: Vitaminvann (Dragonfruit-smak)
3. 2 Favoritt ting: Pretty Girls & Grey Sweaters (eventuelt Pretty Girls in Grey Sweaters)

Hovedpremien går dermed til:

Ingvild Tohon Skjønsfjell Lakou (for et sykt swag navn!!)

Ekstrapremiene går til:

Mikkel Solheim Johansson
Charlotte Jacobsen
Vidar Windsland

GRATULERER!
Send en ny mail til konkurranse@lidolido.no med adressene deres, så skal jeg prøve å få Junkyard-guttene til å skyndte seg med sendingen så dere får greiene til jul!
(ekstra-guys: skriv også hva dere vil ha!)

GoodGuys4Life,

Lido
 

Dress & Gratis Penger
I går trosset jeg litt av en storm for å komme meg til Stavanger. Nokså vakkert, som du ser, men kraftige saker. Båten som vanligvis tar 20 min måtte ta en omvei på halvannen time. Betryggende vindu, forresten.Men ey, vi overlevde!
Så hvorfor reise til Stavanger i slikt vær? For å være med på SR-bankens utdeling av G9alt-stipend, selvsagt. G9alt er et talentstipend som gis ut av SR-banken årlig. Jeg var så heldig å bli tildelt 50 000 kr! Det er en del vitaminvann. Definitivt verdt å gå en dag i dress for. Tusen takk, SR-bank!
Og forresten; på vei til Stavanger fikk jeg en telefon med enda mer gode nyheter, som kunngjøres i morgen... Wooh!!

Med en slik overdose av gode nyheter, er jeg i så godt humør at jeg tenkte jeg skulle gi noen hint om Junkyard-konkurransen som trekkes i morgen. Til nå tror jeg faktisk ikke noen har gjettet helt korrekt på alle svar. Så her er noen hint til spørsmålene:

1. Jeg er allergisk mot de fleste dyr med pels og dette dyret er litt filosofisk i swagen.
2. Fant blant annet drikken på turen til Kina.
3. ... ... & ... ...

Om du skjønte noe nå, send gjerne inn svaret ditt på nytt til konkurranse@lidolido.no. Gleder meg til å dele ut litt swag!

GoodGuys4Life,

Lido

Junkyard x LidoLido Konkurranse II

I helga ble Different nr. 10 på listen over Beste Norske Låter 2011 (kåret av Dagbladet). DET må da feires!

Så da tenkte jeg å kjøpe litt klær fra Junkyard. Men så tenkte jeg; ærh, jeg finner heller noe klær til dere. Så dermed:

Her kommer Junkyard-konkurranse nr 2! Forrige gang vant Stine sitt favorittplagg fra Junkyard.no.
Denne gang tok jeg selv en snartur innom Junkyard-jungelen og fant et par av mine favoritt-ting. 

1. premie:


En superdeilig, økologisk(!), grå (selvfølgelig<3) genser fra Majls. Like sweet på jenter som på gutter.

Ekstrapremier:

Den feteste t-skjorta på hele Junkyard, fra New Soul.


En awesome iPhone veske/case/swag fra Konrad.


Skulle så inderlig ønske jeg kledde slike som dette... Dødsfet lue fra Konrad!


Ikke kom her og si at du ikke får fete premier i Junkyard x LidoLido konkurranser!!


Så; hva skal du gjøre for å få én av mine favoritt-ting? 
Du må svare på 3 ganske lette spørsmål angående mine favoritter på andre felt enn klær.

1. Hva er mitt favoritt-dyr?
2. Hva er min favoritt-drikk?
3. Hva er mine 2 favoritt-ting i hele verden (gjerne i kombinasjon)?

Send svarene dine til konkurranse@lidolido.no. De som svarer nærmest sannheten er med i trekningen. Skal være en del hint her på bloggen...
Vinnerne trekkes på fredag.


Hm... Fristet av alle disse kule tingene. Dere får ha meg unnskyldt, bestiller meg litt swag.

GoodGuys4Life,

Lido 

Bittelitt retro-gamer.

Tusen millioner takk til Mikkel Gulliksen som hooket meg opp med en GameCube for bare et par dager siden. Joda, akkurat passe retro og undervurdert for min stil. Noen som spiller GameCube der ute? (probably not). Nå skal det sies at grunnen til at jeg gikk til innkjøp av den, var for å spille Zelda Windwaker (les: helt awesome grafikkswag.)

Jeg er i grunnen ingen gamer, men for tiden så har jeg ganske store studioprogramvareproblemer, så beatmakingen har ufrivillig fått seg en pause og jeg har gått over til å skrive tekster og planer. (og spille Zelda.)
Noen som har noen andre gode idéer til hva jeg kan foreta meg?

I helgen spilte jeg på et juleball i Sandnes (les: ULTRARAVE) og på Junkyard In The City-afterpartyet i Oslo (les: MEGARAVE). Nå er jeg litt utrangla og klar for å slappe av litt.. (les: ånei.)

Om du enda ikke har kjøpt Turn Up The Life, så hadde jeg satt sykt pris på om du gjorde det her:


Om du ikke har sett disse enda, så burde du gjøre det. I'm just saying.

 

 

 

 

 

Forresten; Junkyard har sykt lyst å gi dere mer klær. Hva med en konkurranse på fredag?

 

GoodGuys4Life,

Lido 

LidoLido

19, Tysvær

"Pretty Girls & Grey Sweaters" ute 3 februar.

Kategorier

hits