oktober 2011

Nitten, gitt! Spotify Unlimited, anyone?


(Min far og søster swagger inn klokken 7 med fyrverkeri?! #wow)


Først og fremst; tusen takk for alle gratulasjoner over alt. Settes veldig pris på!
Til de som ikke har skjønt det; i går fylte jeg plutselig 19 år. En gledelig nyhet til alle de som synes jeg har vært 18 fryktelig lenge nå. Det synes forsåvidt jeg også.
Å være 19 er ikke like "wow" som å være 18 i denne underholdningsbransjen, noe som passer meg helt perfekt.
Jeg gleder meg til å bli vurdert som artist eller musiker, ikke som "attenåring" lengre. Hva har det med noe å gjøre, i grunn? (Og ja, 19 er ikke langt unna. Men et hakk bedre!)

Akkurat nå feirer jeg min nye tilværelse som 19-åring med toast fra min nye brødrister, te, iste i min nye
favorittkopp(!!) og Odysseen av Homer.Forresten; I går ryddet jeg i studio og mitt lille kaos av kvitteringer. Blant dem fant jeg en interessant bunke med papirlapper?

For noen måneder siden gjorde jeg og Gabrielle (les: hun som jeg aldri tar telefonen når ringer, hehe?) en signering i Oslo for Spotify, som lanserte nye Spotify Unlimited. Etter signeringen var det en del pass igjen, så vi fikk en bunke hver til å gjøre hva vi ville med. Jeg hadde helt glemt dem ut og tenkte; hvorfor ikke dele dem ut til mine kjære blogg-lesere?

Les mer om Spotify Unlimited her.

Siden jeg ikke kommer på noen fancy konkurranse og jeg er i så godt humør fordi albumet mitt er ferdig og jeg akkurat har hatt bursdag, tror jeg bare vi sier at du kan sende inn en mail til konkurranse@lidolido.no merket med ?Spotify Unlimited?, så trekker jeg ut 10 personer som får tilsendt en kode som gir deg gratis Spotify Unlimited i morgen. Skriv gjerne noe hyggelig i tillegg!

GoodGuys4Life,

Lido

And the winner is...

Wow, det her var vanskeligere enn jeg trodde. Har fått inn så enormt mange bidrag, at jeg måtte rådføre meg med Junkyard-guttene og derfor ble dette innlegget litt forsinket. Tror jeg i fremtiden enten må ha veldig mye flere premier å dele ut, eller enormt mye vanskeligere konkurranser, haha. Dere har jo funnet så mye kult at jeg nesten må ha meg en bestilling til snart.

Vinneren av første Junkyard-konkurranse er:

Stine Helene Lihovd

Hun fant disse helt sinnsykt digge skoene.


Stine skriver:

Jeg er 1,79 cm høy fra før og har alltid vært veldig høy. Noe som har gitt meg litt komplekser. Ingen vil være den høyeste på barneskolen, i hvert fall ingen av jentene da alle guttene er så lave. Så jeg har aldri vært særlig "glad i" høyden min.
Men i det siste har jeg endelig klart å legge vekk alle kompleksene og bare prøve å tenke at høye jenter er fint. Så jeg har begynt å bruke høyhælte sko og ikke bry meg om jeg blir litt høyere enn de fleste andre. Har liksom alltid i bakhodet at modeller er høye de også, haha.


Jeg synes slik Stine prøver å tenke er kjempebra! Man skal ikke legge skjul på eller være flau over de særtrekkene man har, men heller fremheve dem. Så jeg støtter inderlig at høye jenter ikke skal stresse det og gå med høye sko. Go for it! Vi vil jo ha jenter som er Different?
Og skjønner godt at hun forelsket seg i disse skoene. Hadde jeg sett dem spankulere forbi meg, hadde jeg sett hvertfall to ganger på jenta, og sikkert fått en minicrush basert på bare smak og swag!
Så nyt skoene og swag høyt over de andre, Stine!

I kveld spiller jeg forresten på TV-aksjonen på NRK3. Det blir en sjelfylt spesialversjon av Different pluss en hemmelig låt som jeg enda ikke har bestemt meg for... Så skru på TV-en fra 19:30 og støtt en awesome sak som du kan lese mer om her.

Nå skal jeg spise egg og bacon med Oslo-storebror Dennis.Dagens låt:GoodGuys4Life,

Lido 

Junkyard.no-konkurranse!

For øyeblikket er jeg i en leilighet i Oslo hvor jeg sitter og jobber, mens en liten robot swagger rundt og støvsuger. #2011
Denne helgen har vært dødsrå. Gjorde en guest-apperance på Snoop Dogg-oppvarmingen i Spektrum (Envy, what up?!) og var i studio i går med den latterlig talentfulle Proviant Audio. Ellers har jeg vært rundt på byens biblioteker og butikker og sanket inspirasjon til å fly hjem og lage mer musikk.

Som mange av dere sikkert har fått med dere, er jeg en del av Junkyard.no sitt musikk-team. Det vil si at de sponser meg med en del kule klær, så om enten du ser meg på scenen eller på gaten, så har jeg mest sannsynlig på meg noe fra Junkyard.

Det at jeg er en del av Junkyard-teamet er også veldig bra for dere, i og med at Junkyard-guttene er veldig glade i å dele ut gratis greier og ha konkurranser. Så her på bloggen vil det nok bli en god del stasj å få tak i etter hvert!
Jeg tenkte å begynne med å introdusere dere for Junkyard.no med en liten konkurranse. Selv ble jeg kjempeoverrasket når jeg så det utvalget som fantes på siden, og det vil helt sikkert dere bli også, om dere tar en titt. Det kommer jo typ 10 nye plagg hver dag!?
Derfor:

Gå inn på www.junkyard.no, se gjennom produktene og finn ditt favoritt-plagg i butikken. Send link til produktet og forklaring over hvorfor dette er det kuleste plagget/hvorfor nettopp du vil ha det, til konkurranse@lidolido.no. Den som overbeviser mest, får favorittplagget sitt tilsendt i posten! Dere trenger nok litt tid til å komme gjennom alle de kule klærne, så jeg plukker ut en vinner på fredag. 

Hva venter du på?!

GoodGuys4Life,

Lido

 

Svipptur til Atlanta

#jetsetlife

Da er jeg akkurat kommet hjem fra en rask tur innom Atlanta, akkurat passe døgnvill og sliten.
Men som lovet, kommer et blogg-innlegg om turen. Jeg fikk knipset litt bilder av mine medreisende godgutter; Magnus og Karsten, samt litt av hva Atlanta har å by på. Oppdaterer etter hvert med bilder som Magnus har tatt også!
(Legg merke til at vi basically bare husker å ta bilder når det er mat i bildet).Første bud i #jetsetlife-bibelen: Charge up.Etter mange mange timer med reising, blir man litt sliten og sovner gjerne på behagelige kameraer.Magnus hadde reist enda lenger og var minst like trøtt.Mitt første kjøp i Atlanta. #lifeisgoodSnart tok vi turen over til Masquerade for å sjekke ut fasilitetene. Masquerade er et kjent konsertsted i Atlanta hvor hele festivalen fant sted. 5 scener (2 ute og 3 inne) hvor en haug fete hiphop-artister spilte. Og vi nevner i fleng: Big Daddy Kane, Ying Yang Twins, Cory Gunz, Big KRIT, Saigon etc.Magnus og Karsten prøver å bli enige om hvilke gangsigns de skal throwe. #gangstasDette kom de altså frem til. #kreativtInne på konsertstedet møtte vi en veldig hyggelig fyr med VERDENS KULESTE CHAIN!! Jeg flippa ut helt totalt.
Ta en grundig titt på det bildet her, høyreklikk, "lagre som" og sett som bakgrunn på alt. Jigglypuff<3
Han var en ganske ok rapper også. En av de viktigste tingene jeg lærte i Atlanta, var at alle er rappere. Og produsenter. Og alt annet.

 

En annen ting jeg lærte var at i Atlanta er det fryktelig lyst. Og fryktelig varmt. Og fryktelig vanskelig å få tak i taxi.Karsten var med i et panel som diskuterte internasjonal hiphop. Se hvordan gutten lyser opp!Magnus viser stolt og fornøyd frem beats til hypnotiserte Karsten.
Etter bildet blir tatt:

Jeg: Nå var du søt, Magnus.
Magnus: Nei, se nå, nå skal jeg være søt.Wow.Etter vi hadde spist noen ganske awesome burgere og rotet ferdig på Johnny Rocket's Diner, var det tid for konsert.Konserten gikk veldig bra. Vi spilte på en utescene under navnet "Import/Export" sammen med mange andre internasjonale hiphop-acts. Det er alltid morsomt å komme som tynn og bleik 18-åring til hiphopens-fødested og imponere uten forutsetninger eller forventninger.
Man blir også gjort klar over hvor bortskjemte vi er i Norge med flinke live-artister og hvor bra lyd vi har på konserter. "Ta bilde av han der hvite gærne kidden."

 

"Må det lyset være så lyst?" 

Forresten; shout-out til Faraoen som stod og hustla mixtapes utenfor konsertstedet. #OGDagen etter begynte med en helt utrolig digg frokost på hotellet. Wow.

Så begynte swag-jakten. På vår ferd fant vi en smoothie-sjappe som solgte REDBULL-SMOOTHIE! #wow #boost
Dette måtte vi selvsagt prøve og jeg fikk dokumentert Magnus sin opplevelse av drikken:


1: Magnus er nyskjerrig og nipper litt i smoothien.2: Magnus mener smoothien var helt "baws" og får nesten overdose med swag.3: Magnus blir helt utrolig fornøyd og glad av smoothien.4: Magnus er glupsk etter mer Redbull-smoothie.5: Magnus får litt brainfreeze, som er litt morsomt.5: Magnus får mye brainfreeze, som ikke er så morsomt.Etter å ha kjøpt oss litt swag, ble det mer awesome mat. 


Her lager Magnus beats i mørket, mens jeg funderer fryktelig grundig på om jeg egentlig kler snapback-capser litt. Kan ha vært et uhell.

 

En av rapperne vi så på A3C-festivalen, var Laws. Han har gjort et fantastisk kult prosjekt sammen med Paul McCartney (helt ufrivillig, så klart). Det burde du virkelig sjekke ut. Klikk på bildet får å laste ned helt gratis og helt lovlig. #goodguys4lifeLaws & Paul McCartney - Dear Boy

 
GoodGuys4Life,

Lido

Delivery!

.. aka ..

Fenomenet #mail-mandag er jo etterhvert ganske utbredt. Men det nye er visst Post-Tirsdag; et minst like kult konsept, men langt fra like catchy.
Fikk i dag en fin pakke fra Junkyard med enormt kule klær, så dagen ble ganske swagfylt. Jeg sier i en låt på albumet; "I actually write better wearing new clothes". #heltsant
Lett er det dog ikke. Min søster dokumenterte litt, mellom smoothie-laging og lekselesing.Her nyter jeg utsikten fra my front porch i en helt rå ny Adidas Star Wars genser. Elsker retro-kreativitets tankegangen:

- Ok, vi har en tegning og en logo. Der er genseren. Hm...
* klasker begge midt på genseren *
- Let's go.


Speaking of retro; måtte sette meg ned og ta en pust på trappa, av disse skoene her. Oh my DAZE!
Nike Sky Force. Føles ut som jeg er 13 i 1982 og den kuleste kidden i nabolaget med det sko-gamet her. Wooh.
Kicksene akkompagneres av dødsfete Humör bukser. Veldig anderledes enn det jeg pleier å rocke, men det liker vi jo. (les: she says she likes me coz I'm ...)
 

Det blåste ganske friskt da jeg skulle hente posten, så måtte hive på meg den nye Altamont-jakka mi. Ganske så (les: veldig) swag den her også, samt varm og lun i det vestlandske høstværet. I postkassen fant jeg forresten Jay-Z's Decoded, som jeg bestilte for en ukes tid siden. Syntes den burde få plass i bokhyllen, sammen med de andre klassikerne.

Iført en ny The Hundreds-genser ved pianoet, som hjalp til med å inspirere litt ny musikk.
(Sett inn morsom tha-bomb-kommentar her).

Hvor awesome er ikke dette? I dette jetset-livet jeg lever for tiden, må swagen naturligvis holdes på plass av et flybelte de la Carhartt, rundt det faktiske livet. (Hoho.)
 

Vil gjerne gratulere min gode gamle lommebok med å endelig ha gått av med pensjon. Min mor kjøpte denne lommeboken i kalveskinn til min far for 25 år siden. Jeg arvet den og som dere ser, er den litt sliten etter flittig bruk (les: ballin). Inn stepper en ny lommebok (også fra Carhartt). Litt stor, men plass til flere monetas enn den gamle lefsa. #letsgetitJeg har forresten gjennoppdaget mitt favoritt-transportmiddel; Sparkesykkelen!
Fikk denne da jeg var rundt 10 og suste rundt i nabolaget, til den på mystisk vis ble glemt og satt i garasjen.
Ved en tilfeldighet kom jeg over den, da jeg vurderte å sykle (uswag) til Spar for å få i meg noe lunsj. Men herlighet så mye fetere det er å sparke!!

Om du er på utkikk etter kule klær på nettet, så har Junkyard et enormt utvalg, hyggelige support-folk og generelt over hele linja; swag. Sjekk ut www.junkyard.no, så skjønner du hva jeg mener. Og så du noe du likte her? Bare klikk på bildet, så kommer du rett til plagget på Junkyard.

I morgen reiser jeg til USA for å spille på A3C-festivalen i Atlanta (les: !!!), sammen med min høyre hånd, venstre hånd og venstre fot; Magnus aka. Final og Tornado-prinsen Karsten. Aldri feil å spille konsert i det vakre landet med VitaminWater, overhyggelige mennesker og free refills. Begynner å glede meg ganske mye, og lurer på om jeg ikke bør pakke snart også... 
Det blir riktignok bare en svipptur (les: jetsetlife) og er tilbake i hooden allerede søndag. Så sjekk bloggen igjen mandag/tirsdag for en bilde/video/historie-update på hvordan USA-turen gikk! 


GoodGuys4Life,

Lido

LidoLido

19, Tysvær

"Pretty Girls & Grey Sweaters" ute 3 februar.

Kategorier

hits