Konkurranse

Tekst & Premier

I musikkbransjen virker det som det er en ganske utbredt tanke at folk ikke hører på tekst lenger, og det virker som artister velger å ikke fokusere på teksten i musikken sin pga dette. Selv om folk klager på dårlig kvalitet og lite dybde i popmusikk... Merkelig. 

Jeg bruker utrolig mye tid på tekstene og hver eneste detalj i dem. Og jeg vet at fansen min hører på teksten og bryr seg om den. Jeg har blitt overrasket gang på gang av hvor mye dere legger merke til og hvor mye det har å si for dere. Så for å bevise at jeg har rett, tenkte jeg å dra i gang en skikkelig kul konkurranse, sammen med Junkyard.
Konkurransen lyder slik:

Hva er din favoritt LidoLido-tekstlinje og hvorfor?

Den aller beste begrunnelsen vinner et gavekort på 1500,- fra Junkyard.
2. og 3. plassen vinner en LidoLido-hettegenser.

Svaret ditt sender du til konkurranse@lidolido.no.
Konkurransen varer i en uke, og vinnerne annonseres neste mandags kveld.  


Jeg gleder meg veldig til å lese begrunnelsene og tolkningene deres og høre hva dere liker. Go for it!

GoodGuys4Life,

Lido 

Lido-genser vinnere!

Utrolig mange bilder ble sendt inn, og det var vrient å plukke ut noen vinner... Men dette er altså det vi kom frem til:


For et nydelig bilde! Og hvem sa at grå genser var slafsete? Props til Ingeborg som har innhyllet sin grå genser i frisk fasion. Gratulerer!Men så fant jeg hun her... Og tenkte "stakkars, hun trenger faktisk sårt en grå genser." Så vi sender like gjerne én til henne også! Gratulerer!


Et herlig bilde av to Pretty Girls som henger ut (hohoho...) i Grey Sweaters. Blir ikke bedre! Gratulerer, Lido t-skjorter er snart på vei til dere!


Skateboard og grå genser. Blir det kulere? Gratulerer! T-skjorte er snart på vei til deg også!

Vinnerne er kontaktet på mail.

GoodGuys4Life,

Lido 

Konkurranse: Vinn LidoLido-genser!!I går fikk vi endelig inn de gråe LidoLido-genserne. Og det må jo selvfølgelig feires!
Så da tenkte jeg å lage en liten konkurranse og dele ut den FØRSTE LidoLido-genseren til én av dere. Det blir selvsagt litt kule ting til 2. og 3. plassen også.
Men for å få noe så kult, må man gjøre seg litt fortjent til det... Det du gjør for å vinne er altså:

Ta et bilde av deg selv i en hvilken som helst grå genser og send bildet til konkurranse@lidolido.no

PS: Vær kreativ! Det kan være på et spesielt kult sted, eller at du gjør noe spesielt på bildet, eller kanskje det finnes en morsom historie bak bildet?

Vinnerne kåres om én uke!


GoodGuys4Life,

Lido 

Konkurransevinnere!
De heldige vinnerne av Lido-t-skjorte og signert album er:

Tone Iren Lund
Halvor Røssum
Ane Bjerkeset Moen

Gratulerer!

Ny konkurranse kommer enten i dag eller i morgen... Følg med!

GoodGuys4Life,

Lido 

T-skjorte & Signert Album

Woho! Nå er det så mye kult som skjer, at jeg må dele litt av gleden med dere. Derfor blir det de neste ukene et par konkurranser her på bloggen. Her er dagens: 


I første omgang tenkte jeg å dele ut en LidoLido t-skjorte (som snart kommer til salgs) og et signert album (CD eller vinyl, your choice).

Spørsmålet er:
Hva er din favorittlåt på Pretty Girls & Grey Sweaters?

Send svaret ditt til konkurranse@lidolido.no, så trekkes vinneren om én uke!

GoodGuys4Life,

Lido

 

Vinnere av Junkyard x LidoLido II konkurranse!Selv etter hintene, var visst spørsmålene litt vanskelige, men nå er vinnerne trukket!

De riktige svarene var:

1. Favorittdyr: Skillpadde
2. Favorittdrikk: Vitaminvann (Dragonfruit-smak)
3. 2 Favoritt ting: Pretty Girls & Grey Sweaters (eventuelt Pretty Girls in Grey Sweaters)

Hovedpremien går dermed til:

Ingvild Tohon Skjønsfjell Lakou (for et sykt swag navn!!)

Ekstrapremiene går til:

Mikkel Solheim Johansson
Charlotte Jacobsen
Vidar Windsland

GRATULERER!
Send en ny mail til konkurranse@lidolido.no med adressene deres, så skal jeg prøve å få Junkyard-guttene til å skyndte seg med sendingen så dere får greiene til jul!
(ekstra-guys: skriv også hva dere vil ha!)

GoodGuys4Life,

Lido
 

Junkyard x LidoLido Konkurranse II

I helga ble Different nr. 10 på listen over Beste Norske Låter 2011 (kåret av Dagbladet). DET må da feires!

Så da tenkte jeg å kjøpe litt klær fra Junkyard. Men så tenkte jeg; ærh, jeg finner heller noe klær til dere. Så dermed:

Her kommer Junkyard-konkurranse nr 2! Forrige gang vant Stine sitt favorittplagg fra Junkyard.no.
Denne gang tok jeg selv en snartur innom Junkyard-jungelen og fant et par av mine favoritt-ting. 

1. premie:


En superdeilig, økologisk(!), grå (selvfølgelig<3) genser fra Majls. Like sweet på jenter som på gutter.

Ekstrapremier:

Den feteste t-skjorta på hele Junkyard, fra New Soul.


En awesome iPhone veske/case/swag fra Konrad.


Skulle så inderlig ønske jeg kledde slike som dette... Dødsfet lue fra Konrad!


Ikke kom her og si at du ikke får fete premier i Junkyard x LidoLido konkurranser!!


Så; hva skal du gjøre for å få én av mine favoritt-ting? 
Du må svare på 3 ganske lette spørsmål angående mine favoritter på andre felt enn klær.

1. Hva er mitt favoritt-dyr?
2. Hva er min favoritt-drikk?
3. Hva er mine 2 favoritt-ting i hele verden (gjerne i kombinasjon)?

Send svarene dine til konkurranse@lidolido.no. De som svarer nærmest sannheten er med i trekningen. Skal være en del hint her på bloggen...
Vinnerne trekkes på fredag.


Hm... Fristet av alle disse kule tingene. Dere får ha meg unnskyldt, bestiller meg litt swag.

GoodGuys4Life,

Lido 

And the winner is...

Wow, det her var vanskeligere enn jeg trodde. Har fått inn så enormt mange bidrag, at jeg måtte rådføre meg med Junkyard-guttene og derfor ble dette innlegget litt forsinket. Tror jeg i fremtiden enten må ha veldig mye flere premier å dele ut, eller enormt mye vanskeligere konkurranser, haha. Dere har jo funnet så mye kult at jeg nesten må ha meg en bestilling til snart.

Vinneren av første Junkyard-konkurranse er:

Stine Helene Lihovd

Hun fant disse helt sinnsykt digge skoene.


Stine skriver:

Jeg er 1,79 cm høy fra før og har alltid vært veldig høy. Noe som har gitt meg litt komplekser. Ingen vil være den høyeste på barneskolen, i hvert fall ingen av jentene da alle guttene er så lave. Så jeg har aldri vært særlig "glad i" høyden min.
Men i det siste har jeg endelig klart å legge vekk alle kompleksene og bare prøve å tenke at høye jenter er fint. Så jeg har begynt å bruke høyhælte sko og ikke bry meg om jeg blir litt høyere enn de fleste andre. Har liksom alltid i bakhodet at modeller er høye de også, haha.


Jeg synes slik Stine prøver å tenke er kjempebra! Man skal ikke legge skjul på eller være flau over de særtrekkene man har, men heller fremheve dem. Så jeg støtter inderlig at høye jenter ikke skal stresse det og gå med høye sko. Go for it! Vi vil jo ha jenter som er Different?
Og skjønner godt at hun forelsket seg i disse skoene. Hadde jeg sett dem spankulere forbi meg, hadde jeg sett hvertfall to ganger på jenta, og sikkert fått en minicrush basert på bare smak og swag!
Så nyt skoene og swag høyt over de andre, Stine!

I kveld spiller jeg forresten på TV-aksjonen på NRK3. Det blir en sjelfylt spesialversjon av Different pluss en hemmelig låt som jeg enda ikke har bestemt meg for... Så skru på TV-en fra 19:30 og støtt en awesome sak som du kan lese mer om her.

Nå skal jeg spise egg og bacon med Oslo-storebror Dennis.Dagens låt:GoodGuys4Life,

Lido 

Junkyard.no-konkurranse!

For øyeblikket er jeg i en leilighet i Oslo hvor jeg sitter og jobber, mens en liten robot swagger rundt og støvsuger. #2011
Denne helgen har vært dødsrå. Gjorde en guest-apperance på Snoop Dogg-oppvarmingen i Spektrum (Envy, what up?!) og var i studio i går med den latterlig talentfulle Proviant Audio. Ellers har jeg vært rundt på byens biblioteker og butikker og sanket inspirasjon til å fly hjem og lage mer musikk.

Som mange av dere sikkert har fått med dere, er jeg en del av Junkyard.no sitt musikk-team. Det vil si at de sponser meg med en del kule klær, så om enten du ser meg på scenen eller på gaten, så har jeg mest sannsynlig på meg noe fra Junkyard.

Det at jeg er en del av Junkyard-teamet er også veldig bra for dere, i og med at Junkyard-guttene er veldig glade i å dele ut gratis greier og ha konkurranser. Så her på bloggen vil det nok bli en god del stasj å få tak i etter hvert!
Jeg tenkte å begynne med å introdusere dere for Junkyard.no med en liten konkurranse. Selv ble jeg kjempeoverrasket når jeg så det utvalget som fantes på siden, og det vil helt sikkert dere bli også, om dere tar en titt. Det kommer jo typ 10 nye plagg hver dag!?
Derfor:

Gå inn på www.junkyard.no, se gjennom produktene og finn ditt favoritt-plagg i butikken. Send link til produktet og forklaring over hvorfor dette er det kuleste plagget/hvorfor nettopp du vil ha det, til konkurranse@lidolido.no. Den som overbeviser mest, får favorittplagget sitt tilsendt i posten! Dere trenger nok litt tid til å komme gjennom alle de kule klærne, så jeg plukker ut en vinner på fredag. 

Hva venter du på?!

GoodGuys4Life,

Lido

 

LidoLido

19, Tysvær

Pretty Girls & Grey Sweaters

Kategorier

hits