Blogg

Farvel & Snakkes!Dette er det siste blogginnlegget jeg skriver her på blogg.no...
Men slapp av, bloggingen blir mye bedre fra nå av! Vi bare flytter!

Grunnen til at jeg har blogget så lite i det siste er, at jeg nemlig har fått hjelp av godguttene Stian Jensen og Tor Christian Meling til å lage en mye bedre blogg/nettside enn det jeg har nå. Det som kommer til å skje er at vi slår sammen denne bloggen og min tidligere nettside til en superside. Med andre ord; jeg kommer til å fortsette å blogge på WWW.LIDOLIDO.NO
Her vil du finne oppdatert informasjon om alle konserter og andre eventer, all musikk og nyheter osv. Så alt du trenger å vite om hva som skjer med LidoLido, finner du der!

Dessuten, kommer noe jeg vet dere har ventet lenge på... På www.lidolido.no har vi også laget en egen nettbutikk!! Her kan du bestille Lido-gensere og t-skjorter, og masse andre kule ting etterhvert.

Nettsiden og nettbutikken åpner i dag (18. Juli) klokken 21:00. Så sjekk ut den awesome siden da, og løp og kjøp før det blir utsolgt i nettbutikken!

Farvel, blogg.no!

GoodGuys4Life,

Lido 

Kjærlighet & Fans

 

Dette innlegget er en takk fra meg til deg som leser dette nå og alle som kaller seg selv LidoLido-fan. Alle som er GG4L.
Som debutartist hadde jeg aldri forestilt meg å få en så varm velkomst så tidlig i karrieren. Jeg føler meg veldig heldig som har så uvanlig dedikerte og aktive fans. Dere bryr dere virkelig og det er ikke noe man tar for gitt i dagens singelbaserte musikkbransje. Og det fasinerer meg hvor mye forskjellige mennesker, både i alder og bakgrunn, som digger musikken min. Sykt kult.

De sterkeste opplevelsene for meg, er de øyeblikkene jeg deler med dere på konsert. Å se så mange mennesker som tekstene til låtene mine, er utrolig. Reaksjonene, følelsene, gleden. Så tusen takk til alle som gidder å reise seg fra stolen, gå ut døra, kjøpe billett og gå på konsert. Det er hvertfall ikke noe jeg tar for gitt. 

Dessuten er det utrolig å se de svimlende tallene over alt, både på streams, salg, likes osv. Dere står virkelig på. Wow.
Og jeg vil at dere skal vite at jeg leser absolutt alle kommentarer, alle mailer, alle meldinger og setter veldig stor pris på alt dere skriver, selv om jeg desverre ikke har tid til å svare på alt. Så om du har sendt meg en melding og ikke fått svar; beklager og tusen takk!

Dere gjør så utrolig mye kult. For eksempel så finnes det en fanblogg: www.lidolidofanpage.blogg.no (som blant annet har en ganske kul konkurranse gående nå). Og en egen fan-instagram; @LidoLidoUnofficial.
Det forbløffer meg at dere gidder. Sykt kult.
Jeg hører til og med rykter om GG4L/LidoLido-tattoveringer... What?! Det MÅ jeg se!!
Om du har sett/gjort/lagd noe kult, send det til meg på post@lidolido.no, så skal jeg legge det ut her.

Her er et par av de tingene som har satt meg litt ut i det siste:

 


Og ikke minst Mette, som faktisk var i London og kjøpte 11 stk av mitt sjeldne favoritt Vitaminvann og sendte det til meg. Wow! Tusen takk!Tusen takk, alle sammen. Dere er virkelig de beste!

GoodGuys4Life,

Lido

 

 

 

Skru Opp & Remix!

Jeg spurte forleden dag på Twitter om det var noen som hadde lyst til å remixe Turn Up The Life.
Og det var det. 
Så derfor legger jeg ut både instrumental og stems til  Turn Up The Life, åpent til alle som vil prøve seg.


Last ned alt her! 

Linken fungerer bare i en uke.
Send meg veldig gjerne remixen din på post@lidolido.no. Gleder meg til å høre! Now... Turn up!!GoodGuys4Life,

Lido 

Midnattssol & Døgnrytme

Denne helga spilte vi to konserter i Nord-Norge; Salangen og Lakselv (Midnattsrocken). Sistnevnte er en av de beste konsertene vi har gjort ever, tror jeg.
Men den midnattssola tok fullstendig knekken på døgnrytmen min... Som dere sikkert ser på tidspunktet på dette innlegget.
Så her kommer det en haug bilder!  

Backstage i Salangen.

Big P er på grinden... i båthuset?!

David digga utsikten. Det samme gjorde undertegnede.

Dette møbelet ønsker jeg meg.

Original backstage i Lakselv!

Første halvparten av bandet digger lavoen.

Andre halvparten av bandet digger også.

Undertegnede DIGGER å chille med bålet. Sykt gøy. Forunderlig.

Jeg kommer med et sterkt ønske til Sirkus Eliassen-baws og generel legende; Purre!!

I overkant god stemning på Europe-konsert.

Rave med Sirkus Eliassen. Klokka 3 på natta...

Elsker bling'en. Elsker gjengen.

GG4L.

Mektig.

GoodGuys4Life,

Lido

Nattfly & Operatak

 

GoodGuys4Life,

Lido

Et Minutt & En Scene

Dagbladet hang med før jeg gikk på scenen på Hove. Se hvordan det er. Her: 

GoodGuys4Life,

Lido

Vinnere & Tolkere

Det har vært en fornøyelse å lese alt dere har skrevet, men har kommet frem til 3 linjer jeg er veldig stolt av og 3 vinnere. Jeg skal forklare mer om linjene senere, både hvordan vinnerne tolket dem og hvordan jeg selv mente dem.

Hovedpremie: Ida Lunde "Sure, I'll make that a promise, but if I can't keep it that dont mean I wasnt honest" (Hey Girl)

2. Premie: Marte Wegger "I dont care where she's been, all that matter is where she land" (Nightplane)

3. Premie: Trine Raknes "I died a little bit when you dyed your hair" (Ode To The Old You)

Tusen takk for alle bidrag :)

GoodGuys4Life,

Lido

Hove & Det Gode Liv

Jeg var så heldig å få spille hele 2 konserter på årets Hove-festival. Dessuten fikk jeg masse tid til å henge ut med nydelige mennesker på festivalen og nyte god musikk. Blant annet Ed Sheeran, Flux Pavillion, Lana Del Rey, Mac Miller og selveste Cashmere Cat.
Og hvem sa at festivalmat var søppelmat??

Frokost.

Big up, selectas!

Business as usual for Lego.

Her er det noe(n) i gjerdet...

Bankmannen Lars Rubix.

Den talentfulle og nydelige Rebekka B.

The crew: Big P, David Pedersen og Helene Hårfagre. Og ja, man trenger både iphone og frisbee for å drive Lido-konsernet.

Click click snap.

Breial med shades på TV2 Nyhetene.

Hyggelig intervju på Artist-stranda.

Sjarmøren Erik fra Sirkus Eliassen.

P<3 Christine.

Bra dame med bra smak; Marie Komissar.

GoodGuys på semi-hemmelig restaurant i Hove-skogen.

Mhm.

Mhm.

Mhm.

MHM.

Gladguttene i Sirkus Eliassen ble spesielt glade i å chille på Artist-stranda.

Backstage.

Nabo.

Nabo.

Bra nabolag.

Livlig og sosial gjeng på middag.

Skikkelig kult glass.

Enda mer bra festivalmat.

Oh my daze.

Skal definitivt på Hove neste år også.

GoodGuys4Life,

Lido

Mat & Konserter

Ah, for et liv. Og for noen opplevelser. Vi har nå spilt konserter omtrent hver dag i en uke og det er utrolig gøy!
Her er noen bilder fra den siste uka.
Hove-bilder kommer hvert øyeblikk. Og ikke glem at jeg spiller på Sommeråpent (Operataket i Oslo) på lørdag! Og Kollen i morgen!
PS: Siden dere basically ber om det, er det masse matbilder denne gangen. Hei, mamma, ja jeg spiser.

Stavanger har roen på backstagen.

Vi bestilte maten og fikk dette som forrett... Litt forundrede. 

Så åpnet vi og så dette. Og det var utrolig godt!

Fiskesuppe er noe jeg nettopp har oppdaget sånn skikkelig. Utrolig godt.

Back to work.

GoodGuys4Life,

Lido 

Kraft & Kvalitet

Jeg har et veldig sterkt forhold til det skrevne ord. Tekst er viktig for meg og når noe er skrevet ned får det automatisk en del status og verdi i folks øyne. I hvert fall i mine. Og denne statusen gjør at man veldig fort både tror blindt på og tar innover seg det man leser, gjerne helt ubevisst. Tross alt, siden det ikke bare sies muntlig, men noen faktisk har tatt seg tid til å skrive det ned, må det jo være noe i det...
Det er grunnen til at jeg bruker så lang tid på tekstene i låtene mine, fordi om noe først skal skrives ned, bli lest, påvirke folk og bevares til ettertiden, så vil jeg, og synes jeg det bør være en høy kvalitet på stoffet og på håndverket. Og jeg er veldig forsiktig med hva jeg formidler, fordi jeg har sett hvor stor påvirkningskraft det kan ha.

Det er klart at i en verden hvor alle har et tastatur og kan slenge ut hva de vil, har kanskje ikke det skrevne ord så mye status som når det ble hogget inn i stein, men mediene har beholdt en del av denne statusen og makten. Det er tross alt dette de lever av, det er tross alt dette de gjør, så da må de jo ha peiling. Hvorfor skulle de gidde å bruke tid og ressurser på å skrive noe som ikke er sant? Hvordan kan en stor og populær avis inneholde dårlig journalistikk?
Medias oppgave (slik jeg har forstått den) er å reflektere verden og virkeligheten, men på en eller annen måte har det blitt til at mange av de som får denne platformen, velger å bruke den til gjøre virkeligheten mer dramatisk, enklere og mer "interessant" enn den kanskje er. Og som følge av dette daler ikke bare graden av sannhet, men også den generelle kvaliteten på stoffet. Det virker som om de som skriver med denne mentaliteten og for dette målet, mister interessen for å skrive bra. Dermed får man unyansert, ukorrekt og rett og slett dårlig journalistikk.
Jeg har vært heldig og ikke opplevd noe dramatisk eller særlig negativt i mediasammenheng, faktisk tvert imot. Aviser og anmeldere og folk i alle medier har vært overraskende positive og supportive til meg, noe jeg ikke forventet i det hele tatt. Men som tekstforfatter og formidler, blir man veldig følsom for feilsitering, forenkling av sitater og sitater tatt ut av kontekst for å vri saken dit journalisten selv ønsker. Det er ganske sterkt for en person som legger så mye tid og energi i å si de rette tingene og skrive de rette tingene. Ikke si noe jeg har sagt, om du ikke klarer å formidle hverken hvordan jeg sa det eller hva jeg mente.

I en bransje som veldig mange omtaler som kald og nådeløs, og som helt sikkert kan være det, har jeg fått en utrolig varm velkomst og møtt veldig mange mennesker som har overrasket meg og snudd inntrykket jeg har hatt av dem fra media fullstendig på hodet. Personer som virker selvopptatte, ureflekterte, problematiske eller sære, har vist seg å være det nøyaktig motsatte. Og jeg vet hvor vanskelig det er å styre sitt første inntrykk eller å la være å dømme noen, når media er den eneste informasjonskilden man har. Men desverre stemmer veldig ofte ikke dette inntrykket, på grunn av journalistens dyktighet og valg av vinkling. Et veldig vanlig triks er for eksempel å gjøre et spørsmål om til et svar. Journalisten spør "om det ikke kan hende at det kanskje er litt slik eller slik", og intervjuobjektet svarer "njaa, jo det kan kanskje stemme, men ..." etc. På trykk har spørsmålet forsvunnet og svaret har blitt omgjort til et statement. Det virker som dette er noe intervjuobjektet har hatt på hjertet, ønsker å snakke om og har uttrykket uoppfordret. Kjenn litt på hvor stor forskjell det er på å bli spurt om noe helt tilfeldig og svare på det, og å ut av det blå velge å konstantere noe. Eller den klassiske forenklingen. Forskjellen på "nja, jo, det er kanskje noe i det du sier der, men.." som 9 av 10 ganger på trykk blir et klart og tydelig "Ja." Dette er en av de tingene som har veldig stor påvirkningskraft på ditt inntrykk av intervjuobjektet.

Det er også en del av grunnen til at jeg skriver så blodærlige tekster som jeg gjør. Om du vil bli kjent med meg, hør gjennom albumet mitt, ikke les et intervju.

Jeg elsker god journalistikk, slik jeg elsker god låtskrivning eller godt forfatterskap. Og det finnes mange flinke journalister der ute, som jeg beundrer og setter pris på. Jeg er en positiv fyr som ønsker å gjøre positive ting med musikken min. Derfor ønsker jeg ikke å bli assosiert med folk som har som mål å vinkle ting negativt eller vri ting så drøyt som mulig. Og jeg har mye stolthet i håndverket og produktene mine og legger enormt mye tid ned i dem. Derfor ønsker jeg ikke å bli assosiert med folk som gjør en halvhjertet eller rett frem dårlig jobb, på noe som helst vis. Det er ikke det jeg står for.
Det er forresten en annen ting som forundrer meg; hvorfor i huleste gjøre noe som helst dårlig?! Og hvorfor gjøre noe man er dårlig til?! Om du velger å gjøre noe, gjør det med hele hjertet ditt og gjør det KUN om du elsker det. Aldri kast bort tid på å gjøre uinnspirerende ting, eller gi fra deg noe med dårlig kvalitet. Jeg forstår ikke hvordan man kan det. 
Og nå er det også noe å ta i betraktning at nedskrevet tekst er et utfordrende medium, med tanke på nyansering og formidling av følelser, humor, ironi osv. Men desto større grunn burde det være til å gi en så vanskelig platform til journalister som faktisk mestrer dette. Og allikevel inneholder noen av de største avisene vi har, veldig mye dårlig journalistikk. Det er mye jeg ikke forstår. Kunsten i god journalistikk, burde jo være i intervju-øyeblikket, å skape et godt intervju med gode spørsmål som får objektet til å svare godt. At så mye endres og fikses i etterarbeidet, må jo være et svakhetstegn fra journalistens side. Om et motiv er gjort vakkert nok, trenger ikke bildet hverken effekter eller retusjering. Bare pass på å stille motivet i et pent lys.
Slik burde det være med skriving.

Så kjære leser; ta alt som står på trykk med en stor klype salt. For desverre så gjør ikke det faktum at noe står på trykk, at det er bra eller sant. Selv om det absolutt burde det!
Og kjære journalist; du står på en veldig privelligert platform. Bruk den til noe godt. Og du har blitt journalist for en grunn (forhåpentligvis), så velg å skrive bra. Det burde være selvsagt. 

Dette er ikke noe nytt. Dette er ikke et angrep. Dette er ikke noe å debattere.
Dette er ikke rettet i en spesifikk retning. Jeg har ingen løsning. Jeg vet ikke hvordan man skulle endret kulturen. Dette er bare noe jeg tenker på akkurat nå og hadde behov for å få ut.
Jeg får bare håpe og be om at folk må bry seg om å skrive godt, og om å lese godt skrevne ting. For til syvende og sist, er det opp til leseren hvordan kulturen blir. 
Det er dere vi skriver for.

Sånn.

GoodGuys4Life,

Lido

 

Festivaler & OperatakTil alle de som lurer på hvordan man får tak i LidoLido-genser eller t-skjorte; kom på konsert (i hvertfall til vi får på plass nettbutikken vår...). Og det er det nok av nå. Vi la nemlig ut på sommerens første langtur, som er litt av en pangstart (whattup, Tore!) på festivalsommeren i dag. Jeg måtte faktisk pakke to kofferter for å få plass til all swagen. Vi begynner i Stavanger med lukket event i kveld, før vi skal videre til Arendal på lørdag, Hove på mandag og onsdag, Hamar på torsdag og Kollen på fredag. Lurer du på om jeg spiller et sted nær deg i sommer? Sjekk ut den oppdaterte turnélista her!

Du vil forresten heller ikke gå glipp av Sommeråpent på lørdag, hvor jeg blant annet fremfører en veldig spesiell låt for meg, sammen med kanskje min favorittgjest fra Pretty Girls & Grey Sweaters.
TV-sendingen spilles inn direkte på Operataket i Oslo, og you know what? Det er helt åpent og fullstendig GRATIS for alle. Så KOM!!!

Jeg gleder meg utrolig mye. Denne sommeren blir SÅ awesome!Og forresten; det blir ny superkonkurranse på mandag! Don?t miss it!
 

GoodGuys4Life,

Lido

Søppelsekk & Nye Klær

Alltid en fornøyelse å tømme søpla for Junkyard. <3
Grey sweaters. <3 
www.junkyard.no <3

Ny konkurranse er rett rundt svingen! GoodGuys4Life,

Lido 

 

PengeParty & SuperSvenske

Lørdag spilte jeg i bursdagen til mr. Reitan (google den familien) som hadde arrangert en liten fest i sin superbawse hage med 50-60 spesielt inviterte.
Og til alle dere som spør; det er ikke billig å booke meg til bursdagsfester og sånn.

Med oss for anledningen, hadde vi den fantastiske Henrik Linder fra Sverige på bass. Alltid en superfornøyelse. Google ham også. Eller se denne videoen.

For et sinsykt band jeg har. Wow. For å understreke hvor bra de er;
1 minutt (!) før vi skal på scenen sier jeg "HEY! La oss spille Back To School".
To av medlemmene i bandet sier: "Vi har aldri hørt den sangen før. Men OK!".
Så spiller vi sangen. Og det blir dritkult. Beste bandet ever.


Bare å ta av seg hatten for Magnus.

Jepp, det er 7 (!!) strenger på den bassen. (Det er vanlig med 5.)

Kjell Harald skrur.

Swag Baws Reitan.

CC <3

<3<33GoodGuys4Life,

Lido

 

Utsikt & Unge Trær

Dette er utsikten min fra hotellrommet akkurat nå, hvor jeg ligger og slapper av og mediterer over neste album.
Tidligere i dag spilte jeg en konsert sammen med mitt fantastiske band, på festivalen Youngwood for masse VGS-elever i Frognerbadet (Oslo).
Utrolig hyggelig å møte folk som har et nært forhold til musikken min. Det betyr mye for meg. Skal få skrevet et blogginnlegg og takket dere skikkelig snart.
I morgen skal jeg spille på samme stedet til samme tid, så snik deg gjerne med på konserten om du kan!
Og ikke stress; jeg kommer alltid ut og sier hei og skriver autografer etter konsert.

Snakket nettopp med Junkyard, forresten. Er dere gira på en ny konkurranse?

GoodGuys4Life,

Lido

Fridag & Parkliv

Knipset på en fridag i Mai.

GoodGuys4Life,

Lido 

Different "Different" Cover

Ida har gjort en kjempefin tolkning av Different. Høres nesten ut som det er Adele som har skrevet låten, haha. Jeg digger!

GoodGuys4Life,

Lido 

Bilder & Tak

For øyeblikket ligger jeg på et hotellrom i Tønsberg og har nettopp hatt lydsjekk til en lukket konsert i kveld. Men det er kjedelig å høre om.
Forrige uke og i helga derimot, skjedde det mye gøy. Var for eksempel på Justin Bieber-konsert. Men det vil dere heller sikkert ikke høre om.
Det dere derimot får se, er en haug med bilder jeg har tatt den siste tiden. Here you go!

Lunsj.

Rema 1000 party.

De hadde skikkelig stor diskokule.

Kiwi party.

Getting a haircut.

Heaven.

Bestilte 50's-cut.

Neida, bestilte Bernhoft-cut.

Lacing up my spaceships.

Frokost.

Scenen.

Spotify dokumenterer historisk begivenhet.

Gettin some dranks.


Lydsjekk.

De voksne.

My forces are my forces.

Drumroll.

Backstage.

<3

The winners!

Tusen takk for en fantastisk opplevelse, alle som var med! You did a super job!

GoodGuys4Life,

Lido 

 

Sør-Kor(ea) - Turn Up The Life

Det blir ganske interessant når et Sør-Koreansk kor skal tolke Turn Up the Life.
Fryktelig gøy!

GoodGuys4Life,

Lido

 

 

Troner & Vinnere

I går var jeg på en veldig fet konsert med "The Throne"; Kanye West og Jay-Z. Veldig veldig kult.
Hang ut med dem Gravy-movement-boyz.

Gratulerer så mye til vinnerne av intimkonsertkonkurransen; Charlotte og Elise!!
De lagde denne veldig kule videoen her, og får en helt egen intimkonsert på et tak i Oslo på torsdag.Men dette kan også DU oppleve! Hele konserten filmes og streames nemlig på Spotify! Så husk å være på Spotify 20:00 på torsdag.

GoodGuys4Life,

Lido

Tønsberg & Sukkerspinn

I går spilte vi utekonsert i Tønsberg. Masse folk, nydelig vær og kjempestemning. Utrolig gøy!
Spennende å spille med et manglende bandmedlem og et helt ferskt et, men gutta gjennomfører alltid med stil. Shoutout til Ruben som spilte trommer OG var DJ!

Sukkerspinn. <3Dennis <3 også sukkerspinn. Hjemmekoselig backstage.Lydsjekk til en lukket konsert jeg skal ha i kveld. Tror det blir veldig spesielt og fett!GoodGuys4Life,

Lido 

 

 

Forside & Awesome Intervju

I dag kan du se den nye utgaven av Spirit ute på gata, i kiosken, på skolen og overalt ellers. Og undertegnede har æren av å pryde forsiden!
Ikke nok med det, men inni har du et langt intervju. Og et usedvanlig bra intervju!
Det finnes så utrolig mye dårlig journalistikk der ute og jeg blir som regel litt forvirret og litt oppgitt hver gang jeg leser et intervju med meg selv. Vi bruker en haug tegn og emoticons hver dag for å uttrykke følelser og stemning, og når det kommer til ordentlig skrevne intervjuer, faller de fleste gjennom. Dessuten skal alle sitater tabloidiseres og vris for å dra mest mulig oppmerksomhet. Sjelden tas det hensyn til hva personen mener, men mer på (gjerne uheldig) ordlegging. Så ikke tro på alt du leser. Og personer som virker veldig "høye på seg selv" eller "divaete" i intervjuer... Trust me, jeg har møtt de fleste og de er utrolig hyggelige i virkeligheten. Journalister: stepp opp gamet deres. 
Jeg tror dette må være det beste intervjuet jeg har lest med meg selv, så en stor shout til Pål som gjorde en kjempebra jobb. Og kule bilder ble det også! Pass på at du river med deg Spirit's summerissue. Det er jo gratis!!
Og om du ikke har et "Spirit-sted" i nærheten, kan du lese hele magasinet her:


GoodGuys4Life,

Lido 

The Hundreds & The Sunshine

For øyeblikket er dette kontoret mitt. Ikke så helt galt... Så her satt jeg og ante fred og ingen fare, da det ringte på døra.
"Pakke!" Can it be... ?

 

Yess!!! Jeg er sponset av kanskje mitt absolutte favorittklesmerke; The Hundreds. De sendte meg en pakke med swag for sommeren, og her var det virkelig mye kult.
Whattup, Niklas! Good look!

 Thank you, guys! Nå må jeg ut i sola og drikke opp is-med-cola'en min før den smelter!

GoodGuys4Life,

Lido 

Instagram & Solskinn

Jadajada, alle snakker om været, men herlighet så deilig det er! Til og med for en studiorotte som meg.
Har hatt fri en ukes tid nå og skal faktisk ikke ut på jobb før Tønsberg på lørdag (noe som forøvrig blir dødskult!), så nå nyter jeg solen og lager beats om natta.
Tipper det blir beatmaking på Ustream i kveld, forresten... Tune in!

Om du vil ha et innblikk i min hverdag, anbefaler jeg å followe meg på Instagram: @LidoLidoOfficial
Her er en del av de siste bildene jeg har lagt ut (og ja, det er mye matbilder):


Og forresten; IKKE GLEM å melde dere på Intimkonsertkonkurransen!!

 

GoodGuys4Life,

Lido 
Intimkonsert & Livestream31. Mai spiller jeg konsert med band.
I Oslo.
På et tak.
Ganske spesielt, hva?

Okei, legg til dette:
Det er kun 2 personer i publikum.
What? Nå begynner det å bli spesielt.
Disse to personene kan være DEG og en venn.

Spotify og Assan holder Norges mest intime konsert noen sinne. Wanna come? Bli med i konkurransen her!!

Men ikke nok med det. Konserten blir enda mer av en historisk begivenhet. For første gang i historien streames en nordisk artist LIVE på Spotify.
Ja, det vil si at om du ikke vinner konkurransen, kan du se hele konserten LIVE på Spotify.

Dette er på noe once-in-a-life-time-greier. Hva venter du på? GO!!

GoodGuys4Life,

Lido 

 

Dranks & Sol

I dag har jeg vært i noen veldig interessante møter som forhåpentligvis vil føre til mye kult. Spesielt for dere som følger med her på nettet. Stay put!
Fikk forresten nettopp en palle med en ny energi drikk fra Lamborghini, som var overraskende god. Tusen takk, Lambo!
Herlig å kunne sitte ute i solen med en energidrank og blogge. Dear summer, I love you <3 

Satt og så gjennom bilder fra Kongeparken og det gikk opp for meg at ravingen i snøværet til 4 på natta kanskje har noe med min litt syke tilstand om dagen. Men det begynner å gå over og var absolutt verdt det!
Sjekk gjerne innom www.akam1k3.blogspot.com innimellom, hender ofte jeg popper opp der!

Song of the day:

Ha en awesome mandag!

GoodGuys4Life,

Lido 

Vakre Menn & Instrumenter

Hei, mitt navn er Lido. Når jeg er på turné, ser jeg ofte slik ut.


Med meg har jeg et usedvanlig vakkert band.
Si hei til bandet mitt! 

Kjell Harald "Halal" Litangen
Gitarist.
Funfact 1: Fremragende catchphrasebygger. Står for klassikere som "aaaajajajaja" og "alle må gjør det samma".
Funfact 2: Er en stor Twilight-fan. 
Ruben "R-Dubz" Dalen.
Trommeslager.
Funfact 1: Spiller blant annet trommer for den fremragende Ole Børud.
Funfact 2: Prøver så ofte som mulig å spise fiskesuppe til forrett på LidoLido-turné.

Stein Austrud.
Keyboardist.
Funfact 1: Har alle synther i hele verden.
Funfact 2: Ler seg ihjel av photobooth-bilder.
Magnus August Høiberg
DJ.
Funfact 1: Nekter å drikke appelsinjuice fra konsentrat.
Funfact 2: Går under det hemmelige alteregoet "Cashmere Cat".David Fjelde
Bassist.
Funfact 1: En bedre Kristian Valen enn Kristian Valen.
Funfact 2: Har ofte blitt introdusert under helt feil navn på LidoLido-konsert.
Funfact 3: Filling in for Endre når det trengs.


GoodGuys4Life,

Lido

Småsyk & Sør-Korea

For øyeblikket sitter jeg på et hotellrom på Gardermoen og slapper av med pokemon og té.
Det verste som finnes er sangere som alltid er forkjølte og alltid syter over vondt i halsen, noe jeg aldri har, men for en gangs skyld har jeg altså det. Så alle varme tanker settes veldig pris på!
Og akkurat nå er det litt kjipt å være småsyk. Fordi.

I morgen tidlig reiser jeg og mitt fantastiske band til Sør-Korea (!!!). Som en del av World Expo 2012, skal vi spille to spesialsydde show, sammen med blant annet en veldig dyktig koreansk artist, et koreansk kor og Haddy N'jie. Vi gleder oss utrolig mye!
Derfor spørs det om det blir noe særlig blogging den neste uken, men check in om en ukes tid for bilder og historier fra Sør-Korea-turen, som garantert blir legendarisk.

GoodGuys4Life,

Lido


Mandal & Kjærlighet

I helgen spilte vi ikke bare for crazy russ, men også for musikkelskende mandalinger.
Jeg ble utrolig positivt overrasket over Mandals-publikummet, som virkelig var dedikerte og gav meg en varm velkomst. Uten tvil det mest smilende publikumet til nå!
Fotominner.net tok noen utrolig fine bilder på konserten. Here you go!

GoodGuys4Life,

Lido


Objektiv & Studiokrise

Etter flere dagers hektisk jobbing, har jeg endelig fått avverget en studiokrise som har vært skikkelig vanskelig å jobbe seg rundt. Så nå kan jeg begynne å lage ting igjen!
Midt oppi krisa måtte jeg finne noe kult å henge fingrene i. Så da ble det et nytt objektiv til kamera. Har ingen peiling, men fikk beskjed av kamera-kamerat at det var fett. Og det var det!

GoodGuys4Life,

Lido 

Russ & Konsert

I helgen spilte jeg konsert under Landstreffet i Kongeparken. Og ja, det var akkurat like kaos som du ser for deg. Russ, ass. <3 #RAVE
Vi spilte i et telt som het Club:Live, og det morsomme var at vi spilte i samme teltet for akkurat et år siden, da jeg var russ selv. Og vi satte faktisk publikumsrekord på den scenen. Wow!
Med på turen var en liten delegasjon fra Bawsgang, som var med og ravet hele den legendariske kvelden.
AkaM1k3 var på plass og tok en haug veldig kule bilder. Her finner du enda flere kule bilder fra konserten!

Tusen takk til alle som kom og festet med oss. Sinsykt gøy!
Og tusen takk til Emilio og Ali som dro hele veien til Kongeparken bare for å spille én låt sammen med meg. It's all gravy!

GoodGuys4Life,

Lido

Beats & Burgers

Til min store frustrasjon, fikk jeg nok en gang smertelig erfare at det å oppdatere programvare aldri er bra. Når et problem løses, dukker det alltid opp et større ett.
Med andre ord; hele gårsdagen hvor jeg skulle jobbe med et bestillingsverk, ble ikke noe av. Så hva gjør man når man ikke kan lage beats? Man lager burgere.


Kunne forsåvidt vært verre.
Om du skulle vise deg å være en Cubase-spesialist med peiling på hvorfor ingen plugins kommer opp etter oppgradering og overgang til 64-bit, så send veldig gjerne en mail til post@lidolido.no

Nå er det bare en times tid til vi kjører til Mandal hvor jeg spiller konsert i kveld! Should be a whole lot of fun. Med et så kult band og kreative mennesker, utvikler showet seg i nye retninger fra hver konsert.
Så om du har vært på LidoLido-konsert, vær ikke redd for å komme på flere! Always something new to see!

Nye datoer kommer fortløpende, så hold deg oppdatert på Turnélista!
Jeg skal forresten få lagt ut flere Turnéliv-bilder snart, så følg med her på bloggen!

GoodGuys4Life,

Lido

Baws & GG4L

Den supre AkaM1k3 tok en del hyggelige bilder da jeg var i studio med Emilio.
Låten ble helt fire og det kan se ut som det kommer en video av den i nærmeste fremtid... Stay tuned!
Sjekk ut flere bilder og andre kule greier på bloggen hans: www.akam1k3.blogspot.com


Happy writemode.

Phil T. Rich i et filosofisk hjørne.

Studiomode.

#GravyMovement

GoodGuys4Life,

Lido


Skolekonsert & BilderDet var helt utrolig gøy på Skolesessions på Giske Ungdomsskole! Tusen takk, P<3, for at jeg fikk være med, og tusen takk til Giske som var helt fantastiske!
Fikk du ikke sett showet? Se det om igjen her!

P3 har veldig mange veldig flinke fotografer med seg. Sjekk ut en haug fine bilder nedenfor og enda flere her!
GoodGuys4Life,

Lido

Redbull & Vaffler

I helgen spilte vi en utrolig fet konsert på den legendariske Kroa i Bø. En dag fylt av frisbee-kasting, vaffel-spising og kreativitet i bandet endte i en utrolig kul konsert. En stor s/o til den fantastiske førsteraden av fans som hadde reist langt for å få med seg konserten og som kunne absolutt alle tekstene på alle låtene! Dere er utrolige. 

Akk, det minst GoodGuy'ete på rideren: Redbull.

Tilbake på GoodGuy-grinden. Jan Ove holder det ekte med brødskive.

This is how I spend most of my day...

Den fantastiske førsteraden av førsteklasses fans i Bø. Wow. <3

Min søster Thea steppet inn for Magnus som DJ når han ble sliten i hendene. Alle bildene er forresten tatt av Thea!

I dag spiller vi to konserter i Bodø, som vi gleder oss veldig til!

GoodGuys4Life, 

Lido

Skole & P3

 

Om et par timer spiller jeg på P3 Skolesessions på Giske Ungdomsskole. Vi gleder oss veldig!
Hele showet kan du se LIVE her!

 

GoodGuys4Life,

Lido 


 

NY pt. 4

 

GoodGuys4Life,

Lido 

Spørsmål & Svar (del 2)Setter veldig stor pris på alle som følger med og bryr seg om LidoLido. Utrolig mange morsomme spørsmål som har kommet inn, takk for alle sammen!
Her er andre del av spørsmålsrunden. Mye lol og unødvendig informasjon. Enjoy!

Hvis du var en enhjørning og skulle spise shampoo.. hvilket shampoomerke ville du gått for? 
Wow... For et spørsmål. Shampoen til Cashmere Cat. Den lukter så himla swag, smaker sikkert like bra.

Har du et ord eller en frase du overbruker?
"Frækk" og "Swag". 

Liker du Harry Potter filmene og bøkene?
Digger Harry Potter bøkene. Lest alle sammen veldig mange ganger. En genistrek på lik linje med Pokemon.

Hvis du bare kunne spise en matrett resten av livet, hva hadde det vært?
Salat a la Pedro. 

Hva har du på veggen din på rommet du sover?
Et bilde av en stein oppå en annen stein.

Favoritt disney film?
Ringeren i Notre Dame eller Pinnochio.

Hva var det første du tenkte på da du våknet i dag tidlig?
"Shit, jeg må blogge."

Hva var det siste du gråt for?
En sang. 

Beste bok du har lest?
Enten "Den Lille Prinsen - Antoine de Saint-Exupéry" Beretninger Om Beskyttelse - Erik Fosnes Hansen.

Yndlingsis?
Ben & Jerry's Cookie Dough. Eller vaniljeis med cola.

Pizza eller taco?
Århundrets dilemma. Kan ikke svares på.

Hvordan var den første sangen du skrev?
Den første sangen jeg skrev het "P.R.O.P.P.A."

Liker du Capri-Sonne ?
Jaja, han var helt rå i Titanic?.

Leser du all mailen du får?
Ja, jeg leser absolutt alt og setter veldig pris på alt. Dessverre har jeg ikke mulighet til å svare på alt...

Hva gjør du når du slapper av? 
Lager beats og spiller pokemon.

Favoritt ukedag ?
Mandag. 

Hva er favorittfargen din?
Lyseblå/turkis.


GoodGuys4Life,

Lido 

 

Drake & BawsFor tiden er jeg i Oslo og løper fra møte til møte, studio til studio.
I går kveld var jeg på en utrolig fet konsert i Oslo Spektrum med Drake. Wow. Århundrets lys-rigg og fantastisk mye kul musikk. Noen andre som var på Drake?
Jeg har vært megafan av Drake i mange år og han har vært en veldig viktig inspirasjonskilde for meg. Så det var virkelig på tide å få sett han live.
Og jeg må kjøpe meg de lysene.Forleden dag var jeg i studio med Emilio fra Baws-gang og lagde en veldig kul låt. Emilio er en av veldig få artister i Norge som interesserer meg, så det var fett å komme i en kreativ zone med han og Baws sin dyktige husprodusent; Axxe. Kommer mest sansynlig en video til låta etterhvert også... Og for de som ikke vet:

BAWS x GG4L = GRAVYMOVEMENTTenker en del på hva jeg skal gjøre. Har nådd 10 000 followers på Twitter og 2000 på Instagram, så må gjøre noe kult. Mye bra forslag, syns spesielt forslaget om å filme en helt vanlig dag er kult, ettersom det er litt vanskelig å ta dere med på en hel dag... Eller kanskje en låt.

GoodGuys4Life,

Lido
 

Followers & Turban

I går var litt av en dag. Vi spilte konsert i Sarpsborg, som tok fullstendig av. Wow, for et publikum.
Men før den tid, skjedde det mye hyggelig. Før vi dro til Sarpsborg og kjøpte frisbee'er og spiste fantastisk mat, var vi nedom Aker Brygge i anlending Turban-dagen.
Det her er den nye swagen.

Og WOW, jeg har nådd 10 000 followers på twitter! Det må feires på et eller annet vis med noe gøy til dere. Har du en idé? Skriv i kommentarfeltet!
Nå løper jeg for å se litt på fremtida.  

GoodGuys4Life,

Lido

 

Spørsmål & Svar (del 1)

Først og fremst;
Gratulerer så mye til Giske Ungdomsskole som vant årets P3Skolesessions og får besøk av meg og Gabrielle!
Vi gleder oss masse!!And now;
Wow, så sinsykt mange spørsmål som kom inn. Derfor det har tatt litt tid å komme meg gjennom alt(les: sorry bout that, får skylde litt på jetlaggen).
Jeg har plukket ut de spørmålene jeg syns var morsomme nok og de som det var veldig mange som lurte på. 
Legger ut ca. halvparten nå og halvparten senere.
Enjoy the randomness!
 

Hvilke programmer bruker du til å lage musikk?
Jeg bruker Cubase (kombinert med Reason) og en haug med plug-ins.

Favorittsang atm? 
Wale - Sabotage (feat. Lloyd)

Om du møter noen på gaten, vil du bli kalt LidoLido eller Peder?
Syns egentlig Lido er hyggeligst!

Hva gjør du for å takle kjærlighetssorg?
Skriver alt for ærlige låter om det, selvsagt godt skjult i metaforer.

Favorittgodteri? 
"Sure Føtter"!!

Hvordan tannkrem bruker du?
Colgate? (helt sykt mange som har spurt om dette, av en eller annen grunn?)

Topp 3. vitaminvann?

1. VitaminWater Dragonfruit

2. VitaminWell Care

3. VitaminWell Antioxidant

Hvilken farge er det på sokkene dine?
Hvite, atm. Og to forskjellige, selvsagt.

Hvilke superkrefter ville du ha hatt om du kunne fått de?
Å kunne tukle med tiden.

Hva syns du om Justin Bieber?
Ekstremt mange som har spurt om dette også. 
Jeg syns Justin Bieber virker som en bra kar, kjenner meg godt igjen i hans musikalske oppvekst. Absolutt talentfull fyr, med mye bra låter (selv om jeg må innrømme den siste skuffa litt?). 
"Somebody To Love" er jo en megabanger!!

Hvis du kunne ha forandret verden med musikken din, hva ville du ha prøvd å endre?
Jeg ville prøvd (og prøver) å gjøre det kult å være GoodGuy. 
#goodguys4life

Hvilken farge har du på tannkosten?
Lyseblå.

Liker du fisk?
Sushi er mega-awesome. Stekt fisk er awesome. Kokt fisk er så som så.

Beste konsert du har vært på?
James Blake, Øya 2011. 

"And I put that on everything" går igjen både i tekstene dine, live-fremføringene dine og når du improviserer. Hva betyr det egentlig?
Veldig bra spørsmål. Det er en av mine signaturer og et utsagn som rett og slett betyr "jeg mener det jeg sier". 
Musikken min er ekte, det jeg sier er ekte. Og det kan du "put on everything". Nesten som "jeg sverger".

Alle spørsmål om konserter finner dere svar på HER!
Gled dere til mer randomness og siste porsjon bilder fra New York snart!

GoodGuys4Life,

Lido 

NY pt. 3

Koselig liten kafé!

 

Frokost med søster i Soho.

Waitaminutewhat?!

 I TOLD YOU I'M NOT CRAZY!!

God I love this stuff...

Veldig fett med egen Beats butikk. Da går man til innkjøp av nytt headsett, uansett om man har et eller ikke.

Søster i shop-mode.

Søster på Times Square.

Fantastisk pizza, på hjørnet ved hotellet. Wooh!

GoodGuys4Life,

Lido

 

 

NY pt. 2Ettersom søster aldri har vært i New York før, ble den første dagen skikkelig turist dag. Sightseeing og musikal!Utsikten fra hotellrommet.


Vakker søster.
Flat Iron Swag.Det nye World Trade Center.Lunsj i Central Park.

PS: Min kjære blogg-ansvarlige Alma har bursdag i dag!!! Wohoooo!!
U da beeeess.

GoodGuys4Life,

Lido 

NY pt. 1

Jeg og min kjære søster la i går ut på reisen til New York hvor vi skal feriere litt. Som vanlig, så er vi litt sent ute og når vi kommer til innsjekk i London, får vi beskjed om at noen skjemaer må fylles ut via nettet. Nå var det ganske usikkert om vi kom med på flyet, og vi regnet egentlig med å måtte vente til neste fly... Men så gikk det akkurat så vidt. Så vi løp til gate'en og fikk denne kjedelige beskjeden: "Flyet er fullt... Så vi må flytte dere opp til Business Class."
#snds

På Business Class får man meny til maten.På Business Class får alle utdelt Bose-headsett til turen.Slik ser forretten ut på Business Class.Slik ser lunsjen på Business Class ut.Slik ser desserten på Business Class ut. #Ben&Jerry's<3S/O til Cashmere Cat.<3Åja, litt mer mat ja.Swag.

GoodGuys4Life,

Lido


John Dee & AkaM1k

I dag reiser jeg til NY. Gleder meg veldig til litt ferie!
I mellomtiden kan du sjekke ut de sinsykt kule bildene AkaM1k3 tok på John Dee konserten.
Og ikke glem å sende inn ditt beste spørsmål til meg på konkurranse@lidolido.no

Se mange flere kule bilder her!


GoodGuys4Life,

Lido 

 

Ferie & Spørsmålsrunde?

Ah, deilig med litt ferie. Hele livet har ferie gått ut på at jeg har gledet meg til at jeg kan jobbe med musikk, og nå kan jeg faktisk ha ordentlig ferie fra musikk! Wow.
Jeg og min vakre søster reiser i morgen til New York en liten uke. Så gled dere til NY-recapen om kort tid! Blant annet fordi jeg fikk meg et nytt kamera i går, så nå blir det litt ordentlige bilder, og ikke bare iPhonebilder!
Men det blir nok av blogging før den tid.
Forresten; jeg tenkte å ha en liten spørsmålsrunde her. Dere stiller ofte mye bedre spørsmål enn journalister, så om du har et skikkelig bra spørsmål (jo mer random, jo bedre) så send det til konkurranse@lidolido.no, så plukker jeg ut de beste/morsomste spørsmålene og svarer her på bloggen om én uke. Fyr løs!

Nå er det lunsj. Jeg er jo en legendarisk Spar-salat-maker fra way back.GoodGuys4Life,

Lido 

RockMotRus & GoodGuys4LifeI helgen spilte vi i Andenes på Rock Mot Rus-festivalen. Kult opplegg, veldig kul opplevelse.
Turnébilder fra helgen kommer de nærmeste par dagene.

Vil også benytte anledningen til å si beklager så mye til alle konkurransevinnerne som ikke har fått greiene sine enda. De kommer! Vi ble så utrolig fort utsolgt, at vi fikk ikke snudd oss, men det skal ordner seg snart..

Nå skjer det mye gøy om dagen! Gleder meg til å vise dere alt etterhvert. Speaking of which; husk å sjekke innom www.ustream.com/channel/lidolido innimellom! Kommer sikkert til å lage en beat der i kveld...

GoodGuys4Life,

Lido
 

#GravymovementWhattup, Baws-gang!
Foto: AkaM1k3

GoodGuys4Life,

Lido

Sabotasje & Video

Jeg går fullstendig bananas til den låten her, og det var virkelig på tide at det kom en video til låten. Av en eller annen grunn er disse gutta veldig undervurdert, så ta en lytt på låta og flipp ut slik jeg gjør! Må være min favorittlåt om dagen!
Oh, og Wale rocker visst samme TH-jakke som meg..

GoodGuys4Life,

Lido
 

Vanskelig Backstage & Utsolgte Konserter

Det er ikke alltid like lett å komme seg backstage. Det fikk vår kjære trommis Ruben erfare på Finnsnes. I kveld spiller vi på John Dee og det er øyeblikk utsolgt, så skynd deg og kjøp billett!!
GoodGuys4Life,

Lido 

Turné & Øvingsbilder


Akkurat nå suser vi gjennom det norske vakre landskapet på vei til Sogndal hvor vi spiller i kveld på Meieriet. Spiller vi et sted nær deg? Sjekk turnélista.
Er du for eksempel i Oslo, skynd deg og kjøp billett! Snart utsolgt på John Dee!

Dagen før by:larm, hadde vi en liten øvelse med det fantastiske bandet mitt, hvor AkaM1k3 hang med og knipset litt bilder. Flere bilder fra øvelsen kan du se her!
GoodGuys4Life,

Lido

Post & OP-1

En fryd å åpne postkassen for tiden. Og i dag fikk jeg det jeg har gledet meg aller mest til. OH MY DAZE!!

That's right! Teenage Engineering sin fantastiske OP-1!!!
Har du ikke hørt om den? Se den her for eksempel:Nå får dere unnskylde meg, skal stikke og nerde i en evighet.
Og forresten, tipper jeg kommer til å Ustreame i kveld med denne godbiten her. 

GoodGuys4Life,

Lido

Pretty Wood & Apple Product

Helgens Nord-Norgeturné var utrolig gøy. Tusen takk til alle som kom ut for å se meg og bandet!

I går var jeg såvidt hjemme i Haugesund (les: 7 timer) før det var ut på vingene igjen. Men hjemme lå en pakke jeg har ventet på en stund nå.

Hvis ikke dette er det kuleste i verden, så vet ikke jeg.
Og ja, det er ekte tre.

GoodGuys4Life,

Lido

Båt & SoMeI kveld spiller vi i Narvik og hotellet vårt er for anledningen den kompisen her. Wow.
Hører rykter om at det blir helt rave i kveld, så vi gleder oss veldig.

Om du vil følge litt nøyere med på livet på veien med LidoLido og GoodGuy-crewet, så kan du følge meg på:
Twitter: @LidoLido
Instagram: @LidoLidoOfficial

Dessuten er det ikke dumt og holde et øye med meg på Ustream. Det er ikke alltid vi sier ifra om at vi er på, så plutselig en kveld sitter vi der og lager beats forran kamera. Klikk her for å komme til Ustreamen min!

GoodGuys4Life,

Lido
 

Nord-Norge & SwagDa var det ut på veien igjen med godgjengen. I kveld spiller vi i Tromsø, så går veien videre til Finnsnes og Narvik.
Vi gleder oss veldig! Gå ikke glipp av denne konsertopplevelsen. Kom og se oss i en by nær deg!

Og forresten, det begynner å bli utsolgt for t-skjorter og gensere på Junkyard, så skyndt deg og kjøp før de forsvinner!

GoodGuys4Life,

Lido

Remix & SkolesessionsEnda en fantastisk helg med konsertopplevelser.
I helgen kom det en helt ny LidoLido-remix ut!! Det er fryktelig sjelden jeg blir så fornøyd med noe som dette, så du burde virkelig sjekke det ut. Remixen er av Electric City's "Bittersweet" som jeg blogget om tidligere.

For de som har lest bloggen min, så er han på bildet øverst selveste Rootzy som har mixet hele "Pretty Girls & Grey Sweaters".

Lyst å høre min remix av den fantastiske låten?
Hør den på Spotify her!
Kjøp den på iTunes her!

Som Gabrielle sier; GJØR DET!!

Oh, speaking of Gabrielle... Jeg er jeg så heldig at jeg får være med på P3 Skolesessions for andre år på rad!!
Meld din skole på her!!
 


GoodGuys4Life,

Lido


Datarocker & Goodguy

Havnet på mystisk vis (Hei, NRK) i en trommeduell/jam med Tarjei Strøm (Datarock/Ralph Myerz) forrige uke. Utrolig gøy, husket plutselig hvor mye jeg savner å spille trommer... Sjekk ut videoen nedenfor: GoodGuys4Life,

Lido 

LidoLido - The Tour (video)

 

GoodGuys4Life,

Lido 

Konsertanmeldelser & Byscenen-bilder

Første delen av turnéen har vært helt fantastisk, bare se her:
Bergens Avisen
Haugesunds Avis
Stavanger Aftenblad


Alle bilder tatt av Alf Einar Kvalavåg.

 

Spiller vi i en by nær deg?
Sjekk turnélista!!


GoodGuys4Life,

Lido
T-skjorter & Genser (!!!!)

Endelig er de her!!Du kan nå bestille både Lido-t-skjorter og selvfølgelig den gråe Lido-genseren på Junkyard.
Dette er et begrenset opplag, så løp og kjøp!!


Du finner alle klærne HER!!

 

 

 

GoodGuys4Life,

Lido

Pakking & Planlegging

Nå er jeg readypacked for første turné-runde, som er Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Og i morgen skal jeg en snartur innom Fredrikstad og spille et par låter. Gonna be a blast!
Må innrømme jeg er litt nervøs. Har bare spilt på arrangementer og festivaler før. Aldri før har noen kunne gått å kjøpe en billett som det står "LidoLido" på. Lurer på om noen kommer til å gjøre det...
Om du har lyst å se meg live, sjekk lista her!

Herlighet så mye planlegging og greier som må tenkes på i forbindelse med turné. Derfor jeg har vært litt borte rent blogg-messig i det siste. MEN nå har min fortreffelige bloggansvarlige vist meg at det finnes en iPhone-app man kan blogge fra. Så nå blir det jammen meg fart på ting! Fortsett å sjekke innom bloggen hver dag, så skal jeg legge ut bilder og morsomme historier fra turnélivet underveis.Men nå er det bare fire timer til jeg skal stå opp. Yay.......

GoodGuys4Life,

Lido

Ustream & Bloggansvarlig

Dette er min søte bloggansvarlige, som blir fryktelig glad når jeg blogger. Bare se!Forresten, jeg har funnet ut at Ustream er fryktelig gøy. I går slappet jeg av i studio og laget beats... Ja, sammen med et par hundre andre. Stikk innom www.ustream.com/channel/lidolido i kveld rundt tolv, så henger vi ut og jammer litt forran kamera!

Oi, og ikke glem konkurransen!

GoodGuys4Life,

Lido 

Electric City - Bittersweet

Dette må være min absolutte favorittlåt om dagen. Du er riktig så heldig som blir tipset om den så tidlig som dette!

Electric City er et helt nytt band med medlemmer spredd utover 4 norske byer. Den første låten fra deres debutalbum (som kommer i 2012) heter Bittersweet. Og for en MEGABANGER det er!!

Forresten; jeg har vært så heldig å få remixe låten. Gled dere.

Hva syns dere?

Og ikke glem konkurransen!

GoodGuys4Life,

Lido 

Rise & ShineHappy Valentine's Day, dere <3

I morges/natt var jeg på besøk hos den hyggelige gjengen i God Morgen Norge. Vekkerklokken ringte 04:20, men overraskende nok var jeg mer opplagt enn jeg har vært på lenge. Hm... Kanskje det var fordi jeg var sammen med de fortreffelige guttene AkaM1k3 og Magnus August. Førstnevnte tok forresten en del bilder!Se flere bilder på bloggen til AkaM1k3!

Etterpå fløy vi opp på kontoret til The Hundreds i Oslo, som er et sinsykt kult klesmerke jeg blir sponset av. Om du ikke har hørt om det, gå inn her!Som de sier; swag.
The Hundreds is HUGE!

GoodGuys4Life,

 Lido

Thomas & HaraldI går var jeg gjest hos de utrolig hyggelige guttene Thomas og Harald i Senkveld. Vi jammet til og med ut på introen til hele programmet. Pluss en hyggelig prat og selvfølgelig en live-låt. Siden det var Senkveld tenkte vi at vi måtte måke på med band pluss blåsere og koredamer. Trust me, du vil virkelig ikke gå glipp av dette live!!! Og vi kommer GARANTERT til en by nær deg!
Om du ikke fikk sett showet i går, her er live-performancen av "All This Time" feat. Proviant Audio:

Tusen takk til alle som kom på signeringen i Haugesund i dag, forresten! Det der ble jo helt kaos...
Jeg vet mange av dere venter på at t-skjorter og gensere skal komme ut. Og jeg lover dere de er rett rundt hjørnet!
Her er Magnus i den første Lido-shirten:


T-skjortene er kommet og genserne kommer forhåpentligvis på mandag, så da er det bare å vente på at Junkyard-guttene får lagt det ut! I'll let you know!
Tenkte forresten å ha en liten konkurranse i morgen om et par t-skjorter og album? 

Oh, nevnte jeg at Starbucks er kommet til Norge?


GoodGuys4Life,

Lido 

Pretty Girl In Grey Sweater


Modell: Veslemøy Odland
Fotograf: Haakon Nordvik

GoodGuys4Life,

Lido

Fysisk Album & Lido Klær

I dag er avis-intervju-dag, og i morgen skal jeg gjøre masse radio-intervjuer. Ganske OK jobb å ha!
Nå gleder jeg meg for alvor til fredag. #PrettyGirls&GreySweaters
Lurer på hva dere vil synes...


Til alle dere som spør etter t-skjorter og gensere:
Har snakket masse med Junkyard de siste par dagene, som er med på å lage LidoLido-klær og merch.
Det kommer både t-skjorter, gensere og litt andre kule ting i løpet av neste uke. Jeg skal holde dere oppdatert her på bloggen!

GoodGuys4Life,

Lido

Møter & Møter (+ turné!)

Jeg henger i disse dager i EyezLow (les: si det med litt amerikansk aksent...) og har ganske heftige møtedager, pluss en del intervjuer og et høyt forbruk av vitaminvann (VitaminWell; GET AT ME!!). Herlighet, så mange detaljer som må på plass. Heldigvis er alle parter over alt kjempegira og i den gode steamen her, så får vi til hva vi vil!
I dag hadde jeg blant annet et veldig hyggelig intervju med Adresseavisen, kjøpt litt klær til morgendagen og planlagt turné sammen med diverse aktører.

Når det gjelder morgendagen skal jeg opptre på Costume Awards (les: what. to. wear.?.) og visstnok dele ut en pris også. Så kjøpte noe Activist (les: GoodGuys4Life) som burde funke med The Hundreds(<3) jakka. Eller kanskje jeg skal være så frekk at jeg rocker den grå genseren... #PrettyGirls&GreySweatersDet er veldig mange av dere som spør hva som skjer med turnéen og hvor vi kommer. Til min store glede skal vi innom veldig mange steder rundt omkring i Norge! Det som foreløbig er lagt ut av billetter er:

Oslo - John Dee

Bergen - Garage 

Haugesund - Byscenen

Kongsberg - EnergiMølla

Stavernfestivalen 

Lover å holde dere superoppdaterte på hvor vi kommer og når vi kommer dit. Har blitt lovet masse bekreftelser på mandag, så da legger jeg ut alt jeg vet her på bloggen!
Glem forresten ikke å se Lillyhammer-premieren i kveld på NRK1!! Jeg tror jeg er med i tredje eller fjerde episode..
Nå begynner jeg forresten å glede meg for alvor til å endelig få ut albumet. 3 februar!!


GoodGuys4Life,

Lido
 

Chop It Up (ny musikkvideo ute nå!!)For et par uker siden fløy jeg selveste akaM1k3 ned til Haugesund for å gjennomføre årets feteste musikkvideo-idé:

- 15 trommiser.
- 1 rapper.
- 1 kjøkken.
- 1 DJ.
- 1 take.
- LIVE!!

Blir det kulere?

Låten "Chop It Up" er hentet fra mitt kommende debutalbum "Pretty Girls & Grey Sweaters" som kommer ut 3 februar.
Resultatet kan du se under her: 


Hva syns dere?

GoodGuys4Life,

Lido

 

Adrenalin & Spellemenn

Wow, for noen dager. Først og fremst, tusen hjertlig takk for all fantastisk respons på Spellemann-performancen. Utrolig gøy å se at så mange reagerte så positivt. Og nå ligger låten på 6. plass på iTunes!!
Ovenfor ser du et bilde fra generalprøven, som gikk fullstendig knirkefritt. Det er ikke alltid et godt tegn...

TV betyr venting. Masse venting. Typ 6 timer venting. Da lager man beats, som gjerne blir ganske kule. Og spiser grønnsaker med dipp, i og med at den andre maten skjelden er fantastisk.
Så begynte dramaet du ikke så på TV-skjermen.
Etter ganske store forsinkelser, fikk vi endelig rigget opp utstyret på scenen med litt dårligere tid enn beregnet. Med meg for anledningen hadde jeg med meg den brilliante bassisten Henrik Linder fra Dirty Loops. Ganske raskt kom en litt fortvilet Henrik bort til meg og sa: "Min bass er död!". Da raser det ganske tanker gjennom hodet. Et korps av scenearbeidere og gitar-spesialister styrtet til bassen for å prøve å gjennopplive den. Det var helt House-swag:Passienten overlevde ikke operasjonen, men i siste liten dukket en bass opp på magisk vis.
Må innrømme det var det mest dramatiske, selv om det var ganske spesielt å bli overkjørt av et trommesett på scenen live på NRK1. Didn't notice? Good. Og jammen holdt jeg ikke på å skli på lappen som var slengt på gulvet etter den forrige prisutdeling...

Men det var utrolig gøy! Og på etterfesten møtte jeg enormt mye kule mennesker som var utrolig positive til meg og flere veldig kule prosjekter er allerede satt i gang... Gled dere!
Tenkte jeg skulle legge ut videoen fra Lydverket, men for now så kan dere gå inn på denne linken og se opptredenen om igjen:

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/293390/

GoodGuys4Life,

Lido

Frokost & Lydprøver

Fløy grytidlig (les: frykteleg tideleg...) til Oslo i dag med et lass av goodies som dere får se i morgen kveld.
Men det var verdt det når vi kom frem og fikk frokost. Gjorde også et par hyggelige intervjuer med GAFFA (les: ikke teip) og Massiv. I morgen møter jeg Dagbladet til frokost, som skal henge med resten av dagen og skrible litt.


Og hva skjer i morgen kveld?
Jeg avslutter hele Spellemanns-showet på NRK1 med å spille en storslått versjon av Turn Up The Life, sammen med verdens feteste bassist, et helt rått kor og masse andre fete plutselige hendelser. Så gå for all del ikke glipp av det! Det var helt rått på prøvene i dag, hvertfall!

Oh, nevnte jeg at Skrillex er DJen min?

Oh, og om du ikke har sett denne, GO:

GoodGuys4Life,

Lido

Wow!

I must be doing something right!
Fikk for en times tid siden mail om at jeg har blitt Spellemannsnominert. (les: WHAT?!)
Nemlig i kategorien Årets Innovatør og juryen skryter om både bloggen og facebook siden.
Les mer og om de andre nominerte her!

Tusen takk til alle som følger med her på bloggen, på Facebook og på Twitter. Jeg setter enormt stor pris på alle kommentarer, mentions og delinger. Dere er virkelig awesome!På lørdag avslutter jeg hele Spellemanns-showet på NRK3 med å spille Turn Up The Life, noe dere virkelig ikke vil gå glipp av. Blant annet fordi jeg har fått med meg verdens råeste bassist til å spille på låta:

 

GoodGuys4Life,

Lido 

Overtime & More Apple-products

Dette er den første bloggposten fra min helt nye MacBook. #lykke
Føles utrolig fresh å ha en ny laptop, ettersom den gamle har fått hard medfart i lang og tro tjenestetid. (les: siden min konfirmasjon). Nå er det nesten litt overdose med Apple-produkter i studio.. Jaja, nydelig er det. Og det hjelper vel bare på inspirasjonen til å gjøre ferdig mixtapen "Apple-products & Water". Delte til og med den høytidelige sermonien man må gjennomføre når man åpne en ny mac for første gang, sammen med min bloggansvarlige. Og hun knipset.


Akk, så vakkert...

Apropos vakkert:


Herre jemini, så forelsket jeg er. Om noen vet hvem dette er, si ifra. Eller bare fri fra meg.


Men livet er ganske fantastisk uten henne også, i grunn... Se så fornøyd! Forresten, er ikke det der...

Joda, den gråe LidoLido-genseren er rett rundt hjørnet!


Det er også Pretty Girls & Grey Sweaters! 3 februar; it's a date!
I dag var alle siste frister og deadlines for ferdige filer til albumet. Endelig er jeg fornøyd med mastringen og alle idéer til coveret ble like bra som jeg håpet. Her sitter jeg, Eirik (grafisk designer) og Haakon (fotograf) og gjør siste finishing touches på coveret. (les: 30 minutter på overtid...)

Gled dere!

GoodGuys4Life,

Lido
 

Light beats darkness. Every time.

GoodGuys4Life,

Lido 

Dress & Gratis Penger
I går trosset jeg litt av en storm for å komme meg til Stavanger. Nokså vakkert, som du ser, men kraftige saker. Båten som vanligvis tar 20 min måtte ta en omvei på halvannen time. Betryggende vindu, forresten.Men ey, vi overlevde!
Så hvorfor reise til Stavanger i slikt vær? For å være med på SR-bankens utdeling av G9alt-stipend, selvsagt. G9alt er et talentstipend som gis ut av SR-banken årlig. Jeg var så heldig å bli tildelt 50 000 kr! Det er en del vitaminvann. Definitivt verdt å gå en dag i dress for. Tusen takk, SR-bank!
Og forresten; på vei til Stavanger fikk jeg en telefon med enda mer gode nyheter, som kunngjøres i morgen... Wooh!!

Med en slik overdose av gode nyheter, er jeg i så godt humør at jeg tenkte jeg skulle gi noen hint om Junkyard-konkurransen som trekkes i morgen. Til nå tror jeg faktisk ikke noen har gjettet helt korrekt på alle svar. Så her er noen hint til spørsmålene:

1. Jeg er allergisk mot de fleste dyr med pels og dette dyret er litt filosofisk i swagen.
2. Fant blant annet drikken på turen til Kina.
3. ... ... & ... ...

Om du skjønte noe nå, send gjerne inn svaret ditt på nytt til konkurranse@lidolido.no. Gleder meg til å dele ut litt swag!

GoodGuys4Life,

Lido

Bittelitt retro-gamer.

Tusen millioner takk til Mikkel Gulliksen som hooket meg opp med en GameCube for bare et par dager siden. Joda, akkurat passe retro og undervurdert for min stil. Noen som spiller GameCube der ute? (probably not). Nå skal det sies at grunnen til at jeg gikk til innkjøp av den, var for å spille Zelda Windwaker (les: helt awesome grafikkswag.)

Jeg er i grunnen ingen gamer, men for tiden så har jeg ganske store studioprogramvareproblemer, så beatmakingen har ufrivillig fått seg en pause og jeg har gått over til å skrive tekster og planer. (og spille Zelda.)
Noen som har noen andre gode idéer til hva jeg kan foreta meg?

I helgen spilte jeg på et juleball i Sandnes (les: ULTRARAVE) og på Junkyard In The City-afterpartyet i Oslo (les: MEGARAVE). Nå er jeg litt utrangla og klar for å slappe av litt.. (les: ånei.)

Om du enda ikke har kjøpt Turn Up The Life, så hadde jeg satt sykt pris på om du gjorde det her:


Om du ikke har sett disse enda, så burde du gjøre det. I'm just saying.

 

 

 

 

 

Forresten; Junkyard har sykt lyst å gi dere mer klær. Hva med en konkurranse på fredag?

 

GoodGuys4Life,

Lido 

Happy Swagday, Magnus! (video)

I dag fyller min kjære Magnus August Høiberg aka. FINAL aka. Den Eneste Musikalske Meningen Jeg Hører På aka. Det Søtsære Geniet aka. Min Helt, 16 år (les: 24 år). Han er min høyre hånd og har vært med på alle konserter jeg har holdt de siste 4 årene. I den anledningen, på en slik swag dag, samlet jeg meg og sang en sang for ham.
<3

GoodGuys4Life,

Lido
 

Kjeks, brie og vinn billetter til Lydverket!

Nå har jeg akkurat inlosjert meg på hos min Oslo-storebror (no actual relation) Dennis, som for anledningen har gått til innkjøp av min livrett; speltkjeks og brie. Og da mener jeg livrett som i at jeg mer eller mindre lever av det. (les: stjernenykker?)
Jeg ante ikke at Tine lagde brie, men selvsagt må de jo det. Sikkert derfor det er tomt for smør over alt. Uansett må jeg berømme storebror for å ha plukket ut en brie med så megakult (les: ingen ironi!) og sesongkorrekt design!Nesten som jeg kjenner julestemningen sniker seg innpå meg.

Nå tenker jeg at jeg skal tusle ut og spise noe god mat sammen med min høyre hånd Final før vi skal på bandøvelse.
Bandøvelse? Til hva? 
Åja. Til Lydverket så klart!!
Om du ikke har fått det med deg enda, så spiller jeg altså på Lydverket i morgen kveld på Internasjonalen, noe som blir helt SUPERKULT.
Jeg spiller da sammen med mitt helt fantastiske live-band og den fantastiske Timbuktu!! Har også hørt rykter om at andre kule gjester vil ta turen opp på scenen...

Så alle dere blogglesere i Oslo-området burde jo komme bort og se på!
Desverre så er det nok relativt fullt nå... Men jeg har et par plasser igjen på gjestelista mi!
Så jeg tenkte hvertfall å plukke ut et par stykker som blir satt på gjestelisten til Lydverket, så om du er 20 år og vil komme, send en mail til konkurranse@lidolido.no så trekker jeg ut et par tilfeldige i løpet av dagen!

Ser dere der!

GoodGuys4Life,

Lido 

It's coming ...

T-skjortene kommer til salgs snart...

GoodGuys4Life,

Lido 

Nitten, gitt! Spotify Unlimited, anyone?


(Min far og søster swagger inn klokken 7 med fyrverkeri?! #wow)


Først og fremst; tusen takk for alle gratulasjoner over alt. Settes veldig pris på!
Til de som ikke har skjønt det; i går fylte jeg plutselig 19 år. En gledelig nyhet til alle de som synes jeg har vært 18 fryktelig lenge nå. Det synes forsåvidt jeg også.
Å være 19 er ikke like "wow" som å være 18 i denne underholdningsbransjen, noe som passer meg helt perfekt.
Jeg gleder meg til å bli vurdert som artist eller musiker, ikke som "attenåring" lengre. Hva har det med noe å gjøre, i grunn? (Og ja, 19 er ikke langt unna. Men et hakk bedre!)

Akkurat nå feirer jeg min nye tilværelse som 19-åring med toast fra min nye brødrister, te, iste i min nye
favorittkopp(!!) og Odysseen av Homer.Forresten; I går ryddet jeg i studio og mitt lille kaos av kvitteringer. Blant dem fant jeg en interessant bunke med papirlapper?

For noen måneder siden gjorde jeg og Gabrielle (les: hun som jeg aldri tar telefonen når ringer, hehe?) en signering i Oslo for Spotify, som lanserte nye Spotify Unlimited. Etter signeringen var det en del pass igjen, så vi fikk en bunke hver til å gjøre hva vi ville med. Jeg hadde helt glemt dem ut og tenkte; hvorfor ikke dele dem ut til mine kjære blogg-lesere?

Les mer om Spotify Unlimited her.

Siden jeg ikke kommer på noen fancy konkurranse og jeg er i så godt humør fordi albumet mitt er ferdig og jeg akkurat har hatt bursdag, tror jeg bare vi sier at du kan sende inn en mail til konkurranse@lidolido.no merket med ?Spotify Unlimited?, så trekker jeg ut 10 personer som får tilsendt en kode som gir deg gratis Spotify Unlimited i morgen. Skriv gjerne noe hyggelig i tillegg!

GoodGuys4Life,

Lido

Svipptur til Atlanta

#jetsetlife

Da er jeg akkurat kommet hjem fra en rask tur innom Atlanta, akkurat passe døgnvill og sliten.
Men som lovet, kommer et blogg-innlegg om turen. Jeg fikk knipset litt bilder av mine medreisende godgutter; Magnus og Karsten, samt litt av hva Atlanta har å by på. Oppdaterer etter hvert med bilder som Magnus har tatt også!
(Legg merke til at vi basically bare husker å ta bilder når det er mat i bildet).Første bud i #jetsetlife-bibelen: Charge up.Etter mange mange timer med reising, blir man litt sliten og sovner gjerne på behagelige kameraer.Magnus hadde reist enda lenger og var minst like trøtt.Mitt første kjøp i Atlanta. #lifeisgoodSnart tok vi turen over til Masquerade for å sjekke ut fasilitetene. Masquerade er et kjent konsertsted i Atlanta hvor hele festivalen fant sted. 5 scener (2 ute og 3 inne) hvor en haug fete hiphop-artister spilte. Og vi nevner i fleng: Big Daddy Kane, Ying Yang Twins, Cory Gunz, Big KRIT, Saigon etc.Magnus og Karsten prøver å bli enige om hvilke gangsigns de skal throwe. #gangstasDette kom de altså frem til. #kreativtInne på konsertstedet møtte vi en veldig hyggelig fyr med VERDENS KULESTE CHAIN!! Jeg flippa ut helt totalt.
Ta en grundig titt på det bildet her, høyreklikk, "lagre som" og sett som bakgrunn på alt. Jigglypuff<3
Han var en ganske ok rapper også. En av de viktigste tingene jeg lærte i Atlanta, var at alle er rappere. Og produsenter. Og alt annet.

 

En annen ting jeg lærte var at i Atlanta er det fryktelig lyst. Og fryktelig varmt. Og fryktelig vanskelig å få tak i taxi.Karsten var med i et panel som diskuterte internasjonal hiphop. Se hvordan gutten lyser opp!Magnus viser stolt og fornøyd frem beats til hypnotiserte Karsten.
Etter bildet blir tatt:

Jeg: Nå var du søt, Magnus.
Magnus: Nei, se nå, nå skal jeg være søt.Wow.Etter vi hadde spist noen ganske awesome burgere og rotet ferdig på Johnny Rocket's Diner, var det tid for konsert.Konserten gikk veldig bra. Vi spilte på en utescene under navnet "Import/Export" sammen med mange andre internasjonale hiphop-acts. Det er alltid morsomt å komme som tynn og bleik 18-åring til hiphopens-fødested og imponere uten forutsetninger eller forventninger.
Man blir også gjort klar over hvor bortskjemte vi er i Norge med flinke live-artister og hvor bra lyd vi har på konserter. "Ta bilde av han der hvite gærne kidden."

 

"Må det lyset være så lyst?" 

Forresten; shout-out til Faraoen som stod og hustla mixtapes utenfor konsertstedet. #OGDagen etter begynte med en helt utrolig digg frokost på hotellet. Wow.

Så begynte swag-jakten. På vår ferd fant vi en smoothie-sjappe som solgte REDBULL-SMOOTHIE! #wow #boost
Dette måtte vi selvsagt prøve og jeg fikk dokumentert Magnus sin opplevelse av drikken:


1: Magnus er nyskjerrig og nipper litt i smoothien.2: Magnus mener smoothien var helt "baws" og får nesten overdose med swag.3: Magnus blir helt utrolig fornøyd og glad av smoothien.4: Magnus er glupsk etter mer Redbull-smoothie.5: Magnus får litt brainfreeze, som er litt morsomt.5: Magnus får mye brainfreeze, som ikke er så morsomt.Etter å ha kjøpt oss litt swag, ble det mer awesome mat. 


Her lager Magnus beats i mørket, mens jeg funderer fryktelig grundig på om jeg egentlig kler snapback-capser litt. Kan ha vært et uhell.

 

En av rapperne vi så på A3C-festivalen, var Laws. Han har gjort et fantastisk kult prosjekt sammen med Paul McCartney (helt ufrivillig, så klart). Det burde du virkelig sjekke ut. Klikk på bildet får å laste ned helt gratis og helt lovlig. #goodguys4lifeLaws & Paul McCartney - Dear Boy

 
GoodGuys4Life,

Lido

Delivery!

.. aka ..

Fenomenet #mail-mandag er jo etterhvert ganske utbredt. Men det nye er visst Post-Tirsdag; et minst like kult konsept, men langt fra like catchy.
Fikk i dag en fin pakke fra Junkyard med enormt kule klær, så dagen ble ganske swagfylt. Jeg sier i en låt på albumet; "I actually write better wearing new clothes". #heltsant
Lett er det dog ikke. Min søster dokumenterte litt, mellom smoothie-laging og lekselesing.Her nyter jeg utsikten fra my front porch i en helt rå ny Adidas Star Wars genser. Elsker retro-kreativitets tankegangen:

- Ok, vi har en tegning og en logo. Der er genseren. Hm...
* klasker begge midt på genseren *
- Let's go.


Speaking of retro; måtte sette meg ned og ta en pust på trappa, av disse skoene her. Oh my DAZE!
Nike Sky Force. Føles ut som jeg er 13 i 1982 og den kuleste kidden i nabolaget med det sko-gamet her. Wooh.
Kicksene akkompagneres av dødsfete Humör bukser. Veldig anderledes enn det jeg pleier å rocke, men det liker vi jo. (les: she says she likes me coz I'm ...)
 

Det blåste ganske friskt da jeg skulle hente posten, så måtte hive på meg den nye Altamont-jakka mi. Ganske så (les: veldig) swag den her også, samt varm og lun i det vestlandske høstværet. I postkassen fant jeg forresten Jay-Z's Decoded, som jeg bestilte for en ukes tid siden. Syntes den burde få plass i bokhyllen, sammen med de andre klassikerne.

Iført en ny The Hundreds-genser ved pianoet, som hjalp til med å inspirere litt ny musikk.
(Sett inn morsom tha-bomb-kommentar her).

Hvor awesome er ikke dette? I dette jetset-livet jeg lever for tiden, må swagen naturligvis holdes på plass av et flybelte de la Carhartt, rundt det faktiske livet. (Hoho.)
 

Vil gjerne gratulere min gode gamle lommebok med å endelig ha gått av med pensjon. Min mor kjøpte denne lommeboken i kalveskinn til min far for 25 år siden. Jeg arvet den og som dere ser, er den litt sliten etter flittig bruk (les: ballin). Inn stepper en ny lommebok (også fra Carhartt). Litt stor, men plass til flere monetas enn den gamle lefsa. #letsgetitJeg har forresten gjennoppdaget mitt favoritt-transportmiddel; Sparkesykkelen!
Fikk denne da jeg var rundt 10 og suste rundt i nabolaget, til den på mystisk vis ble glemt og satt i garasjen.
Ved en tilfeldighet kom jeg over den, da jeg vurderte å sykle (uswag) til Spar for å få i meg noe lunsj. Men herlighet så mye fetere det er å sparke!!

Om du er på utkikk etter kule klær på nettet, så har Junkyard et enormt utvalg, hyggelige support-folk og generelt over hele linja; swag. Sjekk ut www.junkyard.no, så skjønner du hva jeg mener. Og så du noe du likte her? Bare klikk på bildet, så kommer du rett til plagget på Junkyard.

I morgen reiser jeg til USA for å spille på A3C-festivalen i Atlanta (les: !!!), sammen med min høyre hånd, venstre hånd og venstre fot; Magnus aka. Final og Tornado-prinsen Karsten. Aldri feil å spille konsert i det vakre landet med VitaminWater, overhyggelige mennesker og free refills. Begynner å glede meg ganske mye, og lurer på om jeg ikke bør pakke snart også... 
Det blir riktignok bare en svipptur (les: jetsetlife) og er tilbake i hooden allerede søndag. Så sjekk bloggen igjen mandag/tirsdag for en bilde/video/historie-update på hvordan USA-turen gikk! 


GoodGuys4Life,

Lido

En perfekt mandag (som vanlig)

Ah, dette er selve definisjonen på en god dag for meg.For det første elsker jeg høsten, av en eller annen grunn. Det er sikkert kombinasjonen av kunstneren i meg, ettersom høsten uten tvil er den mest kreative årstiden, samt en vestlending dypt inni meg et sted.
Her hjemme har jeg en vinterhage/glass-stue, hvor det er helt herlig å være når det regner som verst. Noe det virkelig gjør akkurat nå. Som musiker tenker man konstant på musikk, gjerne til punktet hvor man blir litt sprø av det og stillhet egentlig ikke finnes. Jeg syns derfor det er utrolig deilig å kunne sitte å høre på trommende regn mot glasstaket, eller lyden av vann generelt. (les: "en rask dusj" finnes ikke.)

For det andre er det mandag; favoritt-dagen min. Jeg har en greie for hverdager, når ting er helt vanlig og det utrolige maskineriet verden er, durer i vei som om det slettes ikke er noe å tenke over. Ingenting er mer inspirerende.
Mandag er forresten også #MailMandag. Det er den dagen alle finner ut at de skal sende mail, så i innboksen min ligger det alltid en drøss med hyggelige tanker og forslag på mandager. Kombiner dette med té, toast og kjeks med en god brie, så blir ikke morgenen stort bedre.

For det tredje, har jeg en kunngjøring: Albumet er ferdig.
Det er en helt fantastisk (og litt skummel) følelse å endelig si seg ferdig med noe man har jobbet med de siste to årene. Jeg er utrolig fornøyd og stolt over albumet, og gleder meg til å la alle dere få høre det. Det skal skje mye annet kult før albumet kommer ut, men det skal jeg fortelle om i Album-bloggposten min, som kommer så fort jeg har funnet en tittel til albumet. (Hjelp.)

I det siste har det skjedd mye gøy. Jeg spilte konsert litt utenfor Stavanger på lørdag, som var helt #rave, og et par dager før det, spilte jeg konsert som en del av P3 Skolesessions i Bodø, for (den veldig heldige) Løpsmark skole.
Om du ikke fikk det med deg, kan du se hele konserten med meg, A-Lee og Erik & Kriss her!Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, forresten! Ting er fryktelig hektisk for tiden (som også er den dårlige unnskyldningen for at jeg ikke blogger ofte nok), så jeg får desverre ikke alltid tid til å svare på alt. Men jeg leser alle meldinger og kommentarer, og setter veldig pris på det!

Nå som albumet er ferdig, har jeg ENDELIG begynt å lage musikk igjen. Bare de siste dagene har jeg laget massevis av beats og begynt å skrive på nye låter. Gleder meg allerede til neste album, haha... Noe som forresten er litt synd, er at veldig mye kul musikk jeg har laget desverre ikke kommer med på albumet. Men da jeg tidligere gav ut "Ode To The Old You" gratis (har du enda ikke hørt den?! Det burde du..), fikk jeg litt mersmak for det. Så jeg kommer til å slippe ganske mye gratis musikk her på bloggen fremover... Følg med! #GoodGuyDay

Dessuten driver vi og lager en del kule LidoLido-merch-ting, som jeg kommer til å dele ut en del av her på bloggen.
Hva slags merch hadde dere syntes var kult? (Be creative, ingen grenser.)

Dagens låt:Nå får dere unnskylde meg, mens jeg nyter frokosten min og svarer på litt hyggelig mail.

GoodGuys4Life,

Lido

 

Lenge siden sist!

(sett inn dårlig unnskyldning for å ikke ha blogget på en stund her)
For øyeblikket sitter jeg i studio, drikker iskaffé i et konjakk-glass og ser Back To The Future-triologien. #inspirasjon Livet er herlig. 

Og herrejemini som jeg ønsker meg disse her.For de som ikke ser sammenhengen, så er det disse skoene Marty McFly bruker i Back To The Future part 2. (Nike Air Mags) Og nå er de faktisk laget på ordentlig, og er littegrann dyre...

Siden forrige innlegg her, har det skjedd ganske mye greier. På fredag spilte jeg konsert i Tromsø for 2000 (rettelse: 8000!) skoleungdom og fikk helt latterlig mye kjærlighet fra folka. Tusen takk, Tromsø! Må virkelig tilbake dit.
På lørdag spilte jeg på Adidas Originals-fest i Oslo, som også var veldig hyggelig. Vi gjorde (den smått legendariske) pianoversjonen av Different, noe vi kom på bare en times tid før lydsjekk (stakkars lydmann). Så om jeg spiller i byen din, be oss om å gjøre den versjonen, for vi glemmer det alltid. 

Og nå blir liveshowsene våre enda kulere ettersom jeg har fått verdens kuleste (og noen av verdens aller beste) custom made in-ear ørepropper. Ikke spør hva de kostet, men wow; it was worth it!! Hvor awesome er ikke dette:
Og nå over til andre nyheter:  
Albumet mitt er ferdig mixet (REJOICE!), men vi fant ut at vi ville ha med et ekstra bonusspor med, så siste ordentlige mixedag blir på onsdag sammen med Mixmaster Rootzy. Og for de som lurte, dette albumet blir helt kaos (les: veldig kult). Jeg gleder meg utrolig mye til dere får høre det, men er veldig spent på hva folk egentlig vil synes. It's probably not what you think it will be.
Jeg tenker at så fort jeg har tittelen på albumet på plass (altså, enda ikke) så skal jeg skrive et litt ordentlig innlegg her, som inkluderer albumtittel, bilder fra prosessen med å lage albumet og vil også skrive en del om hvordan albumet blir, slik at dere er litt forberedte/advarte. Og så fort albumet er ferdig mixet og mastret skal jeg blogge mye mer jevnlig enn jeg har klart frem til nå. Lover!

Og forresten; GoodGuyDay coming soon!!
Mer info følger snart...

Dagens soundtrack:Ikke snus eller røyk, det er teit.

GoodGuys4Life,

Lido 

G.O.O.D (Getting Out Our Dreams) Guy 4 Life

Nei, jeg har desverre ikke blitt signet på Kanye west sitt plateselskap (les: G.O.O.D. Music), men er en del greier som har komt ut den siste tiden. Først og fremst er første del av Gatekunst 4 kommet ut på iTunes, Spotify osv, hvor låten Turning Tables er første spor.

Enda ikke sett videoen? Klikk på bildet:
Og forresten; Turning Tables ble B-listet på P3 i dag!! #Radiomat

For det andre så har endelig Turkish Delight EP'en til Susanne Sundfør kommet ut! Mange av dere husker sikkert at jeg gjorde en liten remix av Susanne sin The Brothel-låt, som det ble en del ståhei av, for en stund siden. Etter (den noe ulovlige) remixen, spurte Susanne/plateselskapet hennes om jeg kunne gjøre en annen remix for dem. Betalt og lovlig. #progress

Det begynner å bli en stund siden nå, men jeg synes remixen ble særdeles kul, så er gira over at den endelig er ute!!

Klikk her for å høre den på Spotify.
Klikk her for å kjøpe på iTunes. 

Hva syns dere om remixen min?
Tenkte forresten å legge ut en forlenget og forbedret versjon av The Brothel-remixen som mp3 her. Må bare finne en passende anledning!

Nå har jeg også endelig booket hele neste uke i studio for å mixe albumet mitt. Som enda ikke er helt ferdig. Men når ingen legger press på en, må en legge det på en selv. Skulle så inderlig gjerne ha skrevet ferdig den siste låten, men spørs om jeg får det til... Om du har noe inspirasjon til meg, send til post@lidolido.no. Settes veldig pris på og mottas med stor takk!

GoodGuys4Life,

Lido 

#TurningTables
For et par måneder siden havnet jeg i studio med noen av Norges aller kuleste i den yngre garden av hiphop; Nico Sereba og Dreamon. Jeg og NastyKutt, en superdyktig veteran (what's up, old man?) i norsk hiphop, satt i studio noen timer og lagde et par beats, hvorav den ene var tenkt til Gatekunst 4. Gatekunst 4 er et prosjekt hvor unge norske rappere får muligheten til å være med på et stort prosjekt med etablerte artister og dyktige produsenter, samt å se et ferdig utgitt produkt. Etter noen timer kom Nico og Anthony ned til studio, og etter en kjapp brainstorming og litt grubling kom vi frem til konseptet "Turning Tables". Jeg la raskt et refreng og måtte fly ut dørene. Da jeg kom tilbake dagen etter for å legge noe mer koring på refrenget, ble jeg møtt med to awesome vers av Nico og Anthony. Turning Tables ble det vi kaller en BANGER.

For litt over en uke siden møtte jeg guttene igjen for å skyte musikkvideoen til Turning Tables. En hyggelig og effektiv dag med bra folk resulterte i den ganske så fete musikkvideoen du kan se her:

 Under kan du også se bilder fra innspillingen av musikkvideoen. Foto: Truls Flåtteng. 

 Musikkvideoinnspilling er seriøse greier...Neida, det syns hvertfall ikke Anthony! #godstemning.noKanskje fordi han får bli filmet av en fyr på skateboard?!Slaughterhouse gutta. www.slaughterhouse.noNico striker en pose på toppen av en 18-etasjer-høy bygning. #doingitbigEn glasskule av et bilde. #fremtiden


GoodGuys4Life,

Lido

Reisen til Kina


(Ja, jeg vet at sushi er japansk mat, men den er definitivt bedre i Kina enn i Norge).

For et par uker siden fikk jeg en henvendelse fra en festival i Kina, som ville jeg skulle spille. Jeg og familien snudde raskt ferieplanene på hodet og reiste til Kina uten noen særlig peiling på hva som ventet oss der. Familien min er forresten;


Big Mama og Big P ...

... pluss min vakre søster Thea!

I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet mitt i Beijing etter en lang dag og ser gjennom bildene som er tatt til nå. En slik reise som denne må selvfølgelig dokumenteres grundig og gullkornene tenkte jeg å legge ut her.


Grunnen (les: unnskyldningen) til at vi reiste var altså en booking til Golden Beach Music Festival i Qingdao. Hele opplegget var ganske usikkert og den store utfordringen i Kina er å få fatt i korrekt informasjon. Etter utallige taxiturer (ca 15 kr pr langtur) fant vi ut at festivalen var flyttet til et nytt sted og at jeg skulle spille én dag tidligere enn planlagt. Null problem, men en smule stressende.Familiens adopterte sønn; Magnus August (les: FINAL) kunne ikke være med til Den Fjerne Østen, men inn steppet min sporty mixmaster av en søster; DJ Thea! Final, you're fired.

Ganske kul opplevelse å spille for rundt 600 kinesere som ikke skjønner et ord, men digger det. Og helt absurd å se at mange kunne teksten på Different... What. The. Frækk. (!!!)

DJ Thea med sitt lyse hår og DJ ferdigheter, var populær blant kineserne.


Etter konserten tror jeg antallet fotografier av meg ble i hvertfall dobblet og har fortsatt gangsperr i høyre hånd etter autografskriving til gira, intense og momentante kinesiske fans. Nøyaktig slik du ser dem for deg.Kjærlighet fra en herlig Harajuku-jente.Stein (les: vår norske kontakt i Qingdao) holdt det riktig så gangsta i varmen. Baws!


Beste. Kid'en. Ever. #naturalswagKoly gjorde en utmerket jobb som festival-kontakt, på-passer og opp-hooker, og ville helst ha betalt i vinyl. My man!!Etter konserten ble vi invitert på tradisjonell kinesisk middag på byens beste sted, av en mildt sagt velstående baws (med et avansert navn som ble aka'et til James) og hans familie, som var fans via. norske kontakter. Her under en skål til fremtiden og erobring av Kina.Skummel, men dødsgod mat på et snurrende fat. #ballinoutmajor


Ble bedt om å spille litt etter (den ca. tre timer lange) middagen, her til familiens yngstes fasinasjon.En happy James etter mini-konserten, som ser ut til å allerede se for seg Kina-erobringen. Lol.

Vi hang ut i Qingdao i et par dager, før vi reiste videre til Beijing i går. Planen var å ta toget, men etter mye kaos var vi stuck uten hverken tog-billett eller hotell. Hva gjør man da? Hopper på et fly til Beijing, så klart. #ballingEn skeptisk gate-skomaker. Måtte kjøpe meg noen freshe kicks etter det blikket der.


OK, jeg vet jeg tidligere skrev om verdens råeste kid. Men jeg ombestemte meg. Sjekk han her som softer ut på en krakk midt på gaten: #SWAG.NO
Med bleik hud og lyst hår får man ganske mye oppmerksomhet når man beveger seg rundt i gatene. Og som kjent er kineserne meget glade i å ta bilder, men er nesten enda gladere å bli tatt bilder av!Min mors fantastiske sjele-feng-shui tiltrakk seg massevis av søte, gamle damer. Selve definisjonen av god stemning. Se også sammendraget av århundrets hyggeligste samtale hvor ingen av partene forstår den andre, under:#Godstemning

I dag har vi vandret rundt i Beijing og sett mye morsomt, mye takket være "Chinglish" aka. elendige engelsk-ferdigheter hos lokalbefolkningen. Sjarmerende gullkorn kommer på løpende bånd, som KFC-reklame med slagordet "Taste relaxed", "Hao You Dou Hotell" og Starbucks-slagordet "Drink Deeply". Og for ikke å snakke om den meget originale restauranten under:


You gotta be kidding me.

Men like etter støtte vi på en ekte McDonald's for første gang, til hele familiens store glede etter å ha pretty much bare spist kylling i en liten uke. Og like etter McFesten var over, fant jeg en automat proppfull av min favoritt drank i hele verden: Glacéau Vitaminwater (good job, 50) med Dragonfruit-smak!!! #hamstring #ektegledeI Beijing er det også steder hvor det ikke er lov å spille trompet.

Etter en lang shopping-dag, slo vi til med en shvær buffét på en japansk restaurant (sorry Kina, jeg var dying for some sushi).
Det er offisielt slutt på pingle-sushi.

En vakker bukkett av servitriser og lillesøstre.

I Kina får man hjelp av ånder i lamper når man skal ta oppvasken.

Det kommer sikkert en ny bloggpost i løpet av noen dager med flere bilder og gullkorn fra Det Fjerne Øst, så check in om en stund.

Tenkte forresten jeg skulle gi bort litt kult stash til dere som følger med her, via. en konkurranse eller to. Er det kult eller teit?

Nå tar jeg kvelden. Burde egentlig ha lagt meg for en stund siden nå, men som kineserne sier:

Himmelen er høy og keiseren er langt borte.


GoodGuys4Life,

Lido

Ode To The Old You

Denne låten er ikke knyttet til noe prosjekt eller album.

 

Oppdatert link, kan nå lastes ned igjen:
Last ned "Ode To The Old You" her!

 

 

GoodGuys4Life,

Lido

Fresh "søppel"-levering!

Forleden dag fikk jeg en ganske awesome pakke i posten fra www.junkyard.no. En ganske pen haug med swag (les: kule klær).

Junkyard er en nettbutikk som hovedsaklig selger skate/snowboard/street-klær. Må innrømme jeg aldri hadde hørt om Junkyard før, men ble ganske imponert da jeg sjekket ut nettsiden deres. 350 forskjellige merker og levering etter bare 3 dager. Listen inkluderer kjente merker som Nike, Raybans, WeSC, Humör osv, er det en del merker jeg aldri har hørt om som er kjempekule (les: skjulte skatter). Blant annet New Soul og Ambiguous.

Og jeg elsker at klærne kom i en søppelsekk! (Junkyard. Get it?) #MinHumor.Min gode venn Tor har lovet meg å hjelpe meg med "social-media-gamet" mitt, og tok noen bilder mens jeg prøvde nye klær. Slapp av, no nudity. 

 

Rå t-skjorte fra ett av mine to nye favorittmerker; New Soul. Ekstremt gode vibber.

Tynn og herlig sommerjakke fra et annet kult merke; Ambiguous. 

 

Etter alle sammenligningene, måtte jeg selvfølgelig ha en Justin Bieber jakke, også fra Ambiguous.Fet t-skjorte fra Ambiguous, som forøvrig er kanskje et av de vakreste ordene i det engelske språket.

Jeg synes G-shock klokkene er kjempekule, har en til hverdags og en til festlige anledninger, faktisk. Men de har nå fått konkurranse fra en snakkende (!) retroperle av en klokke fra Cheapo. Er egentlig en strictly Nike-dude når det kommer til sko, men helt siden jeg oppdaget og kapret romskipene mine (les: et par crazy Adidas-sko), så har jeg fått mer og mer sansen for Adidas, og fikk meg et par ganske freshe svarte sneakers. Jeg er også en sucker for plaine hvite t-skjorter og grå crewnecks, så jeg ble gira da jeg så at Junkyard er carriers av merket Urban Classics, som er plaine klær i god kvalitet og urbane størrelser. Testet ut en white-tee og en crewneck her. Dødsdigg!

Anbefaler deg sterkt å ta en titt, du blir sittende ganske lenge: www.junkyard.no

GoodGuys(&CoolClothes)4Life,

Lido 

Different Remix-bonanza del 1:

Noe av det morsomste jeg vet, er remixer. Det finnes tusenvis av eksempler på låter som har fått pustet nytt liv i seg og remixer som er blitt mye kulere enn originalen.

Jeg har gjort noe så frekt (les: kult) som å gi ut en vinyl-plate, for bare en uke siden! For de som ikke vet hva en vinyl er, er det den store svarte bestefaren til CD-platen. Lyden på vinylplater er utrolig deilig og varm, og kicker assen til både mp3 og CD uten anstrengelser. På vinylen finnes remixer av noen av Norges fremste unge remixere; Cashmere Cat, Mindflow og Proviant Audio. Dessuten finnes originalen og instrumentalen til Different der, så om vil lage karaoke-party eller kanskje til og med en remix; Kjør på!!

Jeg vet jeg skrev om dette i et tidligere innlegg, men grunnen til at jeg tar det opp igjen nå er at nå er de utrolig kule remixene tilgjengelige for alle som ikke har platespiller også! Nå kan du nemlig finne Remix-EPen på både iTunes, WiMP og Spotify. Så nå har du ingen unnskyldning til å ikke sjekke dem ut! Og personlig er dette noen av de aller kuleste remixene jeg har hørt i mitt liv...

Dette er perfekt helgemusikk!! Varm opp med seig og rå dubstep av Mindflow, ta helt av og RAVE UT til Cashmere Cat remixene og slapp av dagen etter med litt Proviant Audio i solen. Enjoy!

Kjøp "Different - Special Remix Edition" EPen på iTunes her!

Hør "Different - Special Remix Edition" EPen på Spotify her!

 

GoodGuys4Life,

Lido 

Nerding Out!

For noen dager siden gjorde jeg et intervju med kjempen sjæl (Kjetil Lundstein aka. The Giant) for blogit.no. (Les intervjuet her). I intervjuet ble det en del fokus på hvor nerd jeg egentlig er, blant annet min fasinasjon over Pokemon. Jeg mener Pokemon er en genistrek uten sidestykke, hvor de har klart å skape et univers som alle vil være i. ALT var Pokemon en periode. Merch-mulighetene er uendelige!

Min indre nerd er jeg fryktelig stolt av, så i dag har jeg pleiet nerden i meg grundig. Etter å ha brukt rundt en halvtime på å veie for og imot å kjøpe både en Nintendo DS og Pokémon HeartGold, valgte jeg heller å kjøpe 4 (les: fire, ja) pakker med Pokémon-kort og prøve å vekke min søsters DS tilbake til livet. Har hatt lignende innfall tidligere, men aldri med så gode resultater som i dag.
Er langt ifra noen samler, men ser på swagen (definisjon: stil/kulhet/awesomeness) på kortene, rent kunstnerisk i tegnestil og på hvor kule Pokemonen er, selvsagt.
Her er noen av høydepunktene fra dagens jakt: (verdt 160 kroner? Definitivt.)
Og bare for å bevise hvor nerd/pokemon-fan jeg er, tar jeg med russekortet mitt aka. århundrets mest gjennomførte russekort! Legg merke til detaljene:
GoodGuys(&Pokemon)4Life,

Lido

The Blog-Revival

De fleste blogger har vel omtrent en månedlig "Unnskyld for at jeg ikke har blogget i det siste, men jeg har..."-posten og jeg merker at jeg raskt klikker meg ut av dem. Nå har det seg slik at denne bloggen kunne trengt en god del slike, ettersom jeg er en særdeles dårlig blogger og noen unnskyldninger ville i grunnen spritet litt opp her.
Men unnskyldninger er ikke spesielt underholdende blogg-materiale, så det får dere altså ikke. På den andre siden så kommer jeg til å skjerpe meg noen grove hakk når det kommer til å poste ting her. Det er et slags løfte som jeg absolutt ikke (men mest sansynlig) kommer til å bryte. Fikk streng beskjed av en kompis om å "steppe opp social-media-gamet" mitt, og tilfeldigvis er han en dyktig fotograf, som jeg tenker å bruke i min opp-stepping.

Nå har endelig det norske skolesystemet mistet grepet på meg. Første unnskyldning som kan kuttes ut. Jeg må innrømme at de tre siste årene har vært en prøvelse, selv om jeg anbefaler den hektiske musikklinje-hverdagen på Skeisvang VGS til alle. Det er fasinerende hvordan skolesystemet klarer å få de tingene du liker aller best, til å bli et ork... Men det vil det bli en slutt på. Sammen med andre likesinnede, har jeg planer om å starte Haugaland Avlæringssenter (Neida. Joda.), hvor vi legger vekt på de virkelig viktige tingene i livet, som alle burde lære, samt avlære en del av den tankegangen som skolen har mast inn i hodet på hvermansen.

Så hva skal jeg egentlig blogge om? Først og fremst er min kondis når det gjelder musikk minimal, så jeg tenker å dele de funnene jeg gjør i min daglige musikalske jakt med dere. En veldig vis mann, ved navn Jarle Bernhoft, minnet meg forleden dag, på denne svenske perlen av en soul-gutt. Tingsek, som blant annet har jobbet en del med kompis Timbuktu, gav for en stund siden ut det deilige albumet "Restless Soul" og under ser du musikkvideoen til favorittsporet mitt fra albumet; Six Years.For øyeblikket sitter jeg på Haugesunds hyggeligste bakeri (#Naturbakst) og funderer på når jeg skal få et stamkunde-skilt på mitt faste bord. Skriver fra min slitne gamle mac, som virkelig burde pensjoneres snart. Men baksiden dens er et ypperlig sted for å samle på klistremerker, så om noen vet om noen kule klistremerker jeg burde skaffe meg, eller som kanskje til og med har noen kule klistremerker; mail me!!Som kunstner (les: selvhøytidelig) er man også på konstant jakt etter inspirerende ting, så jeg kommer til å blogge en del bilder/ting&tang, som av en eller annen grunn inspirerer meg eller som jeg enkelt og greit synes er kult.

Det kjedeligste er at jeg gjør enormt (les: helt sykt) mye spennende om dagen, som jeg desverre ikke kan fortelle om. I en musikkbransje hvor timing er livsviktig, må man sitte på hemmelighetene og godsakene en god stund, helt plateselskapet føler at tidspunktet er riktig. Men les grundig her, så vil dere finne en del hint, og jeg lover å informere her først. Og det er ganske mye gøy som skjer:

For de som tror at vi er ferdige med Different-kaoset; nei. I morgen legges Special Remix Edition-vinylen ut på Spotify, Wimp, iTunes osv. Med bananas remixer fra norsk dubstep-champion Mindflow, mystiske rave-master Cashmere Cat og det unge, funky Tønsberg-fenomenet Proviant Audio, er det virkelig noe du burde sjekke ut.
Det vil også snart komme en extended (!!!) versjon av vinylen på nett, med flere helt rå remixer som du aldri ville forventet...

For en ukes tid siden hadde vi også en før-premiere på "Turn Up The Life" på Popsalongen på P<3, featuring Timbuktu, som fikk enormt god kritikk fra alle hold. Og ja, denne låten vil komme ut relativt snart, men det skjer fortsatt spennende ting med låten, på gjeste-fronten.....

Nå løper jeg videre for å ordne med visum og greier. Hvorfor? Fordi det ser ut som jeg er blitt booket til en festival... i Kina. (!!!) #Ohmydaze #letsgetthisrawfish

Hva ønsker dere å se her på bloggen?

GoodGuys4Life,

Mvh Lido

Different Musikkvideo

Endelig er musikkvideoen til radiohiten "Different" kommet ut på nettet. Filmen er regissert av Kavar Singh og vi ønsket å uttrykke den følsomme, melankolske siden av låten, noe vi virkelig lyktes med. Se den ganske pene videoen under:Det settes veldig pris på om du vil dele videoen med omverdenen!! Post den på bloggen din, post den på wallen din på Facebook, send linken til venner og kjente. Tusen takk for hjelpen!

Mvh Peder

UKENS LÅT PÅ PLATEKOMPANIET!!

Tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger og støtte rundt den nye singelen min "Different" som ble sluppet forrige uke!
Platekompaniet har vært spesielt fan av låten og har denne uken valgt å gjøre "Different" til Ukens Låt (!!) på www.platekompaniet.no.
Platekompaniet skriver:
Det unge stjerneskuddet Peder Losnegård fra Haugesund viser igjen fram sitt udiskutable talent. "Different" er en banger med stort hitpotensial som spenner forventningene høyt til det kommende albumet.

Det at den er ukens låt, vil si at du kan laste ned "Different" på Platekompaniet for bare 5 kroner og få en GRATIS BONUSLÅT. Bonussporet heter "Too Fly" og er også hentet fra mitt kommende debutalbum. "Too Fly" får du altså KUN tak i hos Platekompaniet om du kjøper Different. Benytt deg av dette eksklusive spesialtilbudet mens du kan!!

Kjøp Different for bare 5 kr (og få Too Fly gratis) her!!!


Mvh LidoLido

DIFFERENT!

Etter veldig mye boost og radiospilling på blant annet P(<)3, er endelig den mye omtalte singelen min, "Different", ute til salg!
"Different" er en av låtene som kommer på albumet mitt, som er like rundt hjørnet. Låten er veldig personlig for meg og er kanskje det prosjektet jeg har brukt lengst tid på noen sinne å skrive og produsere. Og ja, låten er skrevet og produsert av meg alene. Se opp for en veldig melodisk, personlig og litt #Different Lido på denne her!
Setter veldig pris på om du gidder å bruke 8 små kroner på å kjøpe låten og støtte en ung musikers hustle!
Låten kan fåes hos de aller fleste nettforhandlere og selvfølgelig på Spotify.

Kjøp "Different" på iTunes HER:

Kjøp "Different" på Platekompaniet HER:

Hør "Different" på Spotify HER:


Nå løper jeg til et møte om musikkvideoen til Different, så kjøp låten i mens!!

Mvh LidoLido

Stiiiiiiiiil

Pulling Strings - LidoLido & Harald Hårfagre Kammerorkester


På torsdag 4 november bør du befinne deg på Byscenen i Haugesund klokken halv 8. Hvorfor?

Jeg har de siste månedene jobbet med et prosjekt under navnet Pulling Strings, som involverer vestlandets dyktigste, proffesjonelle, klassiske musikere i Harald Hårfagre Kammerorkester, megselv og Norges dyktigste DJ; Final.
Her vil du få høre mange av låtene som vil bli å finne på debutalbumet mitt som kommer til våren, samt mye eksklusivt materiale som kanskje aldri blir utgitt... Alle låtene er arrangert av meg (!) i eksklusiv versjon for strykerorkester.

Prosjektet er inspirert av lignende prosjekter som Kanye West's "Late Orchestration", men strykerorkesteret får et helt nytt bærende preg og en mye større rolle enn noen har gjort. Denne utfordringen tok Harald Hårfagre Kammerorkester på strak arm. Dette er en strykerkonsert med rapp, sang, krydret av rytmer og scratching fra Final. Final vil dessuten fremføre materiale fra suksess-prosjektet "Concerto for DJ & Orchestra" med Juniorsolistene i Trondheim. Med andre ord, MYE for pengene og en konsert for musikkelskere i alle aldre.
Altså, for en torsdagskveld du sent vil glemme, kom på Byscenen 4 november, kl. 19:30. Dette blir garantert en fengende, sjelfylt og helt spesiell konsertopplevelse av de fåeste!!

Billetter kan kjøpes på Scanticket på linken under:
http://scanticket.no/Evt_Show_FindTickets.aspx?Evt_Id=1231

Fri aldersgrense.
You better be there!

Mvh LidoLido

Jonesy - Penger, Penger

My man Jonesy, we go waaaay back, hustler til seg monopol-spenn i ny finfin video! Se opp for remixen featuring. Simmyman, Lars Rubix & LidoLido!!

 

 

Goodguy 4 life!


Nå er det vanvittig mye som skjer for tiden (joda, det er det alltid, men nå er det spesielt mye!) så det blir rolig på bloggefronten. Vet ikke hvor mange som fikk med seg Senkveld, men jeg og BJ (aka. Bjørn Johan Muri) gjorde den nye singelen "Once Upon A Time" der! Legger ut link så fort jeg finner et opptak noe sted her på bloggen. I mens kan du jo kjøpe låta? Eller hvertfall høre på på Spotify?

Spotify:

http://open.spotify.com/album/4ait07w3ch 4OHBWvGueuEv

iTunes:

http://itunes.apple.com/no/album/once-upon-time-feat-lido-lido/id388959583

 

Do it!!

Mvh LidoLido
(JA DET SKAL SKRIVES I ETT ORD...fml)

Shake It 2 Wake It (Uoffisielt Litago Milkshake Anthem) - The Shakers

KIDZ IN THE CLUB!!!!!!


Coverdesign: Martin Kvamme


Nå er endelig den nye singelen min ute og kan kjøpes på iTunes. Låta heter "Fake ID (Kidz In The Club)" og er hentet fra det kommende albumet mitt. For bare 8 kr kan du laste den ned fra linken under, eller klikk på coveret.

Låten har offisiell premiere på Popsalongen (NRK P3) i dag (mandag) klokken 14:00. Skru på radioen og hør intervjuet, samt låten!!

Setter stor pris på alle som gidder laste den ned! På forhånd, tusen takk!!

Nedlastningslink: http://itunes.apple.com/no/album/fake-id-kidz-in-the-club-single/id376825116


Mvh LidoLido

LidoLido

19, Tysvær

Pretty Girls & Grey Sweaters

Kategorier

hits