GoodGuyDay ep. 2

Da er det fredag igjen og duket for GoodGuyDay episode 2.
Hver fredag helt frem til debutalbumet mitt "Pretty Girls & Grey Sweaters" kommer ut, kommer jeg til å slippe helt nytt eksklusivt materiale GRATIS på nettet.
Én av de mange utrolig talentfulle artistene jeg har hatt gleden av å jobbe med de siste årene, er Chris Lee. Dagens GoodGuyDay-godbit er en remix av hans fantastiske "Angels". 

Jeg og Chris har lagd minst 15 låtskisser sammen og mye av det vil du nok få høre fremover på diverse steder. Det første jeg gjorde da hans fantastiske andre album "LoveGhost" var i butikken, var å be om å få remixe min absolutte favorittlåt på plata. Dagens episode er altså resultatet. Her henter jeg flytende og filosofiske Chris Lee (hva handler egentlig den låta om?!) ned på jorda og forteller historien om to engler som har vært innom livet mitt, som begge måtte fly på to forskjellige måter... 

Låta er også første smakebit fra "Apple-products & Water". Dette er en gratis mixtape som jeg kommer til å gi ut i løpet av 2012 hvor jeg "reworker" (en blanding av tolke/remixe/covre) en haug av mine favorittlåter og gjør dem til mine egne. Watch out!

Last ned "Angels (remix) feat. Chris Lee" helt GRATIS her!!


Hva syns du om låta?


SUPERBONUS:
Her er live-video fra når vi gjorde Angels på Pulling Strings for et år siden!
Pulling Strings var et prosjekt jeg gjorde sammen med Harald Hårfagre Kammerorkester i Haugesund, hvor vi baserte en hel konsert, fullstendig arrangert av meg (les: noter.....), på strykerorkester og DJ. Det var fullstendig magisk. Må absolutt gjøres igjen.


Ville du gått på denne konserten?

GoodGuys4Life,

Lido

13 kommentarer

Astrid :)

30.des.2011 kl.13:04

elsker låta! Har skikkeli lyst til å møte deg!:- )

Marie

30.des.2011 kl.13:51

den var litt stilig!! :))

Julie

30.des.2011 kl.16:18

Hadde lætt dratt på konserten, vess æ ikke måtte ha reist flere mil. (Nord-Norsk fan)

Kamilla

30.des.2011 kl.17:18

Syntes den konserten var litt kjedelig i starten, men når du begynner å få litt mer fart på det så syntes jeg det er kjempe bra. Du er dyktig så hadde nok gårr på koseten, så deg første gang på vg lista og du overasket stort. Når jeg høre din verson av din favvoritt jule sang live på p3 så hadde jeg lyst til å høre låta om igjen.

Mira

30.des.2011 kl.19:02

Hadde reist jeg (Bor ikke så langt unna haugesund)

Jon Flip <3

30.des.2011 kl.21:31

eg hadde og Reist lett! (Rapper selv og stor fan, du er mitt for bildet i musikk) (Jon Flip)

Verdens beste lesere!<3

30.des.2011 kl.22:12

Ëlsker den,den er helt fantastisk.Like fantastisk som du er<3Hadde reist garantert.Jeg vill møte deg en gang til.Har møtt deg en gang,på den spraebank Ung i Nord-norge konserten som var i Tromsø..;)Vill gjerne møte deg igjen en gang eller flere i livet

angelina

30.des.2011 kl.22:53

hei jeg elsker den :D

veldig fantastisk konsert :D

kan du synge en gang i haugesund??

Vilde

30.des.2011 kl.23:01

Digger låta! Skulle ønske jeg hadde vert på konserten! <3 Kan du legge ut liste om kortid og kor du skal spille konserter fremmover?? :D

Anja

30.des.2011 kl.23:44

veldig kul låt! :) digger deg og musikken din :D

Margot

31.des.2011 kl.01:20

JA, eg ville gått, e litt lei meg for at eg ikkje gjekk :-/ Neste gång ska eg gjera litt mær innsats for å årna meg fri ;-)

Nora digger losnegård;-)

31.des.2011 kl.21:30

liker låta,den er bra.Kommenter gjerne tilbake,ville vært digg med en tilbakemelding på bloggen av selveste lidoldio!Håper du kommenterer tilbake.Kan du komme en gang å syne på jessheim (aker).Knajs edu bare kan holde en iten konsert på skolen min (allergot ungdomskole).Du er så god til å syne!Elsker deg altid !

Marte

03.jan.2012 kl.01:00

Hei,

jeg har vært i utlandet det siste halvåret og ikke helt fått med meg hvem du er. Hørte turn up the life på P3 i kveld og måtte sitte i bilen sangen ut for å høre hvem artisten var. Så nå har jeg hørt alle sangene dine på spotify og lest bloggen din: UTROLIG imponert! For det første er måten du blander musikkstiler helt unik og for det andre digger jeg good guys. Fantastisk! Fortsett med det du gjør, du gjør det bra!

Skriv en ny kommentar

LidoLido

19, Tysvær

"Pretty Girls & Grey Sweaters" ute 3 februar.

Kategorier

hits