And the winner is...

Wow, det her var vanskeligere enn jeg trodde. Har fått inn så enormt mange bidrag, at jeg måtte rådføre meg med Junkyard-guttene og derfor ble dette innlegget litt forsinket. Tror jeg i fremtiden enten må ha veldig mye flere premier å dele ut, eller enormt mye vanskeligere konkurranser, haha. Dere har jo funnet så mye kult at jeg nesten må ha meg en bestilling til snart.

Vinneren av første Junkyard-konkurranse er:

Stine Helene Lihovd

Hun fant disse helt sinnsykt digge skoene.


Stine skriver:

Jeg er 1,79 cm høy fra før og har alltid vært veldig høy. Noe som har gitt meg litt komplekser. Ingen vil være den høyeste på barneskolen, i hvert fall ingen av jentene da alle guttene er så lave. Så jeg har aldri vært særlig "glad i" høyden min.
Men i det siste har jeg endelig klart å legge vekk alle kompleksene og bare prøve å tenke at høye jenter er fint. Så jeg har begynt å bruke høyhælte sko og ikke bry meg om jeg blir litt høyere enn de fleste andre. Har liksom alltid i bakhodet at modeller er høye de også, haha.


Jeg synes slik Stine prøver å tenke er kjempebra! Man skal ikke legge skjul på eller være flau over de særtrekkene man har, men heller fremheve dem. Så jeg støtter inderlig at høye jenter ikke skal stresse det og gå med høye sko. Go for it! Vi vil jo ha jenter som er Different?
Og skjønner godt at hun forelsket seg i disse skoene. Hadde jeg sett dem spankulere forbi meg, hadde jeg sett hvertfall to ganger på jenta, og sikkert fått en minicrush basert på bare smak og swag!
Så nyt skoene og swag høyt over de andre, Stine!

I kveld spiller jeg forresten på TV-aksjonen på NRK3. Det blir en sjelfylt spesialversjon av Different pluss en hemmelig låt som jeg enda ikke har bestemt meg for... Så skru på TV-en fra 19:30 og støtt en awesome sak som du kan lese mer om her.

Nå skal jeg spise egg og bacon med Oslo-storebror Dennis.Dagens låt:GoodGuys4Life,

Lido 

5 kommentarer

my life as mariell

22.okt.2011 kl.14:14

sykt fine sko !

Sandra

22.okt.2011 kl.16:08

Digge sko!

Kom nå til Bodø og holde en konsert for oss store jenter, du er jo så digg ;-)

Ekka

23.okt.2011 kl.19:34

P3aksjonen gikk i går...og du spilte der..ikke sant? vet ikke år den ble spilt inn, men den gikk på nrk3 i går..

Houda

24.okt.2011 kl.20:37

Gratulera te vinnern, digge sko :D

Emilie Hvidsten

24.okt.2011 kl.21:46

Gratulerer til vinneren!

Håper virkelig på å møte deg neste gang jeg er i haugesund og du er i sentrum ellernoe! Elsker sangene dine og du er mitt største norske idol innen musikk! Husker til og med første gang jeg hørte om deg, da min bror fortalte meg om at du gikk på samme skole eller i klassen hans når du var med på korslaget! Så du vet hvem storebroren min er, om jeg sier etternavnet Hvidsten så dukker det sikkert opp! Gleder meg masse til du kommer med en ny sang, elsker de du har kommet med til nå, og håper på masse mere!

Lykke til videre med alt. Klem Emilie Hvidsten

Skriv en ny kommentar

LidoLido

19, Tysvær

"Pretty Girls & Grey Sweaters" ute 3 februar.

Kategorier

hits