Junkyard.no-konkurranse!

For øyeblikket er jeg i en leilighet i Oslo hvor jeg sitter og jobber, mens en liten robot swagger rundt og støvsuger. #2011
Denne helgen har vært dødsrå. Gjorde en guest-apperance på Snoop Dogg-oppvarmingen i Spektrum (Envy, what up?!) og var i studio i går med den latterlig talentfulle Proviant Audio. Ellers har jeg vært rundt på byens biblioteker og butikker og sanket inspirasjon til å fly hjem og lage mer musikk.

Som mange av dere sikkert har fått med dere, er jeg en del av Junkyard.no sitt musikk-team. Det vil si at de sponser meg med en del kule klær, så om enten du ser meg på scenen eller på gaten, så har jeg mest sannsynlig på meg noe fra Junkyard.

Det at jeg er en del av Junkyard-teamet er også veldig bra for dere, i og med at Junkyard-guttene er veldig glade i å dele ut gratis greier og ha konkurranser. Så her på bloggen vil det nok bli en god del stasj å få tak i etter hvert!
Jeg tenkte å begynne med å introdusere dere for Junkyard.no med en liten konkurranse. Selv ble jeg kjempeoverrasket når jeg så det utvalget som fantes på siden, og det vil helt sikkert dere bli også, om dere tar en titt. Det kommer jo typ 10 nye plagg hver dag!?
Derfor:

Gå inn på www.junkyard.no, se gjennom produktene og finn ditt favoritt-plagg i butikken. Send link til produktet og forklaring over hvorfor dette er det kuleste plagget/hvorfor nettopp du vil ha det, til konkurranse@lidolido.no. Den som overbeviser mest, får favorittplagget sitt tilsendt i posten! Dere trenger nok litt tid til å komme gjennom alle de kule klærne, så jeg plukker ut en vinner på fredag. 

Hva venter du på?!

GoodGuys4Life,

Lido

 

10 kommentarer

Stine

17.okt.2011 kl.11:39

Kjempe fin blogg du har her :O)

Klem Stine

Baby T

17.okt.2011 kl.11:45

kul blogg du har her Lido! Likte "Turning Tables"!

Sjekk gjerne ut vår blogg og hør sangen som vi har postet der =)

- Baby T & Lisky

henni

17.okt.2011 kl.12:41

Digger Bloggen din Lido, keep up the good Work. =)
Kuult:D! Digge muikken din!!:D Du e Awesome!!:D xD

Anja Renate

17.okt.2011 kl.16:01

Digger bloggen din! Håper du kommer tilbake til Tromsø snart, digger deg!

Jeg vil gjerne ha converse fordi jeg lenge har villet kjøpt det, men det har aldri blitt noe av det. Dessuten er de bare dødskule!

http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=8999&ProductDetailId=61902

Merete Johansen

17.okt.2011 kl.17:01

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh: Min flotte, snille og oppvakte stedatter har en nedtur på sin nye skole, der alle tydeligvis er veldig motebevisste og up to date ... Som datter/stedatter av vanlige borgere fra landet må valgene økonomisk være bevisste, så da er ikke moteplagg en del av den daglige handlelisten her, de blir med sjeldenhetene!! Om hun ikke er den med mest kule plagg, håper jeg med dette at hun kan gå med hevet hode, akseptere at penger ikke kjøper folk ekte venner, at hun må akseptere den hun er og være stolt av den hun er:))) Så får slike fantastiske plagg være en fantastisk BONUS som av og til dropper innom livet:)))))))) Skulle jeg være så inderlig heldig å bli trukket ut, faller premien til min flotte stedatter:)))

Mitt valg, på denne kalde årstid, er denne i svart, i str LARGE; http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=14083&ProductDetailId=89706

Ønsker dere alle lykke til og en aldeles deilig dag:)))))))))))

Mvh Merete Johansen

merete1974@hotmail.com

stianraud

17.okt.2011 kl.20:01

Fet blogg og FANTASTISK bra musikk! Hører på National cypher nå. dritbra jobb du gjorde der :D

Mette

18.okt.2011 kl.15:23

Kjempeflott blogg du har Lido. :-) Ble også veldig overrasket over utvalget de hadde :-) Sendt en mail! krysser fingrene. Ha en fin Tirsdag!

Marlèn

18.okt.2011 kl.20:04

høydepunktet på spektrum var oppvarminga!

Madeleine juell svanheld

20.okt.2011 kl.23:03

http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=3445&ProductDetailId=156734 her er linken til jakken jeg ønsker meg. Grunnen til at jeg ønsker meg denne er rett og slett fordi jeg trenger en ny jakke nå til vinteren. Så var den også det kuleste plagget jeg fant utenom noen nike sb sko, men dem har jeg allerede bestillt. Uansett, jeg trenger denne jakken! Lærling lønna mi strekker ikke til :(

Skriv en ny kommentar

LidoLido

19, Tysvær

"Pretty Girls & Grey Sweaters" ute 3 februar.

Kategorier

hits